10 κομμωτήρια ψαλιδίζουν τις τιμές

Δέκα από τα αγαπημένα μας αθηναϊκά κομμωτήρια ρίχνουν τις τιμές τους και προτείνουν δελεαστικά πακέτα χτενίσματος και κουρέματος, για τους… πνιγμένους (της κρίσης) που πιάνονται από τα μαλλιά τους.
10 κομμωτήρια ψαλιδίζουν τις τιμές
Το delivery έγινε μαγειρική, οι καθημερινές έξοδοι αντικαταστάθηκαν από σπιτικές μαζώξεις, το shopping έδωσε την θέση του σε ανταλλαγές ρούχων –είτε παρεΐστικες, είτε σε επίπεδο ολόκληρων πόλεων: τα γνωστά swap not shop events. Με την περιποίηση των μαλλιών μας, όμως, τι γίνεται; Κι αν το εβδομαδιαίο επαγγελματικό χτένισμα μπορούμε να το θυσιάσουμε, πόσοι θα επιχειρούσαμε –και μάλιστα με επιτυχία– να κόψουμε μόνοι τα μαλλιά μας;

Ευτυχώς, τα κομμωτήρια του λεκανοπεδίου, αλλά και αυτά της υπόλοιπης Ελλάδας, φροντίζουν να παραμείνει η παραπάνω ερώτηση ρητορική, χαμηλώνοντας τις τιμές τους και ανακοινώνοντας όλο και συχνότερα δελεαστικότατες προσφορές όχι μόνο για κούρεμα, αλλά και για χτένισμα, βαφή και γενικότερη περιποίηση. Ιδού μερικές από τις πιο συμφέρουσες προτάσεις των αθηναϊκών κομμωτηρίων αυτήν την περίοδο.

Μεγάλες προσφορές που θα διαρκέσουν έως το τέλος Μαρτίου κάνουν και τα κομμωτήρια Τέλης Κίκερης. Για παράδειγμα, στο κομμωτήριο της Αγίας Παρασκευής ισχύει έκπτωση -20% σε όλες τις υπηρεσίες, αλλά και προσφορά απεριόριστων χτενισμάτων με 70 ευρώ τον μήνα, μέχρι τις 20 Μαρτίου. Οι τιμές για κούρεμα και χτένισμα στο συγκεκριμένο κομμωτήριο είναι 40 ευρώ, ενώ για κούρεμα, χτένισμα και βαφή 68 ευρώ. Δείτε εδώ τον κατάλογο των κομμωτηρίων σε όλη την Αθήνα –και την Λαμία– και επικοινωνήστε στο αντίστοιχο τηλέφωνο για τις τρέχουσες προσφορές.

Τα κομμωτήρια Gino hair and more στο Μαρούσι, τη Γλυφάδα, το Παγκράτι την Ηλιούπολη, τη Βούλα και τη Βάρκιζα προσφέρουν καθημερινά 20% έκπτωση σε όλες τις υπηρεσίες τους. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου. Δείτε τις διευθύνσεις των κομμωτηρίων της αλυσίδας Gino κάνοντας κλικ εδώ.

Το Cool Cuts στα Βριλήσσια (Λεωφόρος Αναπαύσεως 8, τηλ: 210 8041489) προσφέρει έκπτωση -20% σε όλες τις υπηρεσίες του κάθε Τρίτη και Τετάρτη.

Το XS coiffure των Αμπελοκήπων (Κεδρηνού 44, τηλ.: 210 6439934) προσφέρει λούσιμο και χτένισμα με 10 ευρώ, καθώς και βαφή, κούρεμα και χτένισμα με 45 ευρώ. Αν, μάλιστα, εκμεταλλευτείτε αυτήν την τελευταία προσφορά, έχετε δώρο το επόμενο σας χτένισμα εκεί.

Το I Need a Haircut στο Παγκράτι (Κρησίλα 2, τηλ.: 210 7513132) μας εκπλήσσει προσφέροντας κάθε Παρασκευή κούρεμα, χτένισμα ή βραδινό χτένισμα, με μόλις 10 ευρώ. Σημειώστε, μάλιστα, ότι η κανονική, «καθημερινή» τιμή του κουρέματος είναι 15 ευρώ.

Οι κάτοικοι των δυτικών προαστίων, αλλά και όσοι κινούνται στην περιοχή, απολαμβάνουν το προνόμιο των απεριόριστων χτενισμάτων με μόνο 50 ευρώ τον μήνα στο κομμωτήριο Beauty Angels της Πετρούπολης (Κρήτης και Δωδεκανήσου 77, τηλ.: 210 5068321).

Ένα ακόμη αγαπημένο κομμωτήριο στα δυτικά, το Voutsa στο Περιστέρι (Παρασκευοπούλου 2, τηλ.: 210 5722298) προσφέρει καθημερινά ανδρικό κούρεμα με λούσιμο με 10 ευρώ, και από Τρίτη έως Πέμπτη γυναικείο χτένισμα με 10 ευρώ και ανταύγειες με 40 ευρώ.

Το κομμωτήριο Thalassinos στου Ζωγράφου (Ι. Μαράτου 12, τηλ.: 210 7472123) προσφέρει από Δευτέρα έως Πέμπτη βαφή, λούσιμο, κρέμα και φορμάρισμα με 25 ευρώ, καθώς και ανδρικό κούρεμα με 16 ευρώ. Επίσης, με 80 ευρώ έχετε απεριόριστα χτενίσματα τον μήνα. Οι φοιτήτριες απολαμβάνουν επιπλέον έκπτωση -30% σε όλες τις υπηρεσίες, καθώς και απεριόριστα χτενίσματα με 50 ευρώ τον μήνα, ενώ για τους φοιτητές το ανδρικό κούρεμα δεν ξεπερνά τα 13 ευρώ.

Τα δύο Barber Shop στο Παγκράτι (Φιλολάου 86, τηλ.: 210 7516984) και τα Ιλίσσια (Αμμοχώστου 10) προσφέρουν κάθε Δευτέρα και Τετάρτη ανδρικό και παιδικό κούρεμα με 10 μόνο ευρώ. Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Μαρτίου.

Το Nicolas Expressions του Πειραιά (Μπουμπουλίνας 35Α, τηλ.: 4281890) προσφέρει κούρεμα ανδρικό, γυναικείο και παιδικό με 10 ευρώ, βραδινό χτένισμα με 23 ευρώ και απλό χτένισμα με 10 ευρώ. Οι τιμές ισχύουν κανονικά, για όλες τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του κομμωτηρίου.

Σημειώστε επίσης:
- Μπορείτε να φρεσκάρετε το κούρεμα, το χτένισμα ή τη βαφή των μαλλιών σας σε σχολές κομμωτικής, όπως ο Αμάραντος, στην Ακαδημίας, όπου την κουπ σας αναλαμβάνουν τελειόφοιτοι σπουδαστές. Οι τιμές είναι εξαιρετικά χαμηλές, σε σχέση με τα συμβατικά κομμωτήρια (ενδεικτικά, το κούρεμα κυμαίνεται από 5 έως 7 ευρώ και το χτένισμα στα 7-8 ευρώ) και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

- Όλα τα sites ημερήσιων προσφορών, όπως τα Golden DealsGroupon κλπ, προσφέρουν σε τακτική βάση μεγάλες εκπτώσεις και ειδικά πακέτα σε κομμωτήρια. Γραφτείτε στα newsletter τους, ή στο newsletter του Tsibato.gr που αναλαμβάνει να μαζεύει καθημερινά όλες τις προσφορές από τα είκοσι και πλέον τέτοια sites και να σας τα παραδίδει σε ένα και μοναδικό e-mail κάθε μέρα στο inbox σας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v