Nilaya Mystic Spa: Υπέροχες, "γλυκές" θεραπείες spa μόνο για εσάς

Οι γιορτές πλησιάζουν και εμείς οφείλουμε να τις υποδεχθούμε πιο λαμπερές από ποτέ. Το Nilaya Mystic Spa, o Παράδεισος του spa στην Αθήνα, περιμένει τις τυχερές αναγνώστριες του In2life για δύο πολύτιμες, απολαυστικές θεραπείες σώματος με σοκολάτα και creme brulee.
Nilaya Mystic Spa: Υπέροχες, γλυκές θεραπείες spa μόνο για εσάς
Οι νικήτριες του διαγωνισμού Nilaya Mystic Spa έχουν ως εξής:

Soufflé Chocolat Body
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ
ΜΑΚΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Crème Brulee
ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΤΑΝΙΑ ΤΑΠΤΑ

Ευχαριστούμε όλους θερμά για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.

Από το 2003 μέχρι σήμερα το Nilaya Mystic Spa παρουσιάζει ένα ξεχωριστό concept απόδρασης και ανάτασης σώματος και πνεύματος, το Mystic Spa. Μυστηριακή ατμόσφαιρα, χαμηλός φωτισμός, θεραπείες εμπνευσμένες από τον εξωτισμό της Ανατολής υπόσχονται να σας μεταφέρουν στον παράδεισο του spa.

Εμπνευσμένο από το τρίπτυχο άνθρωπος-ψυχή-φύση το Nilaya Mystic Spa παρέχει εξειδικευμένες θεραπείες βασισμένες στο προφίλ, την προσωπικότητα και τις ανάγκες του ανθρώπου, σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτές περιλαμβάνονται θεραπευτικά και χαλαρωτικά μασάζ που διεγείρουν τις αισθήσεις, μοναδικές θεραπείες για ανανέωση και λάμψη της επιδερμίδας του προσώπου, καθώς και θεραπείες για την ανδρική περιποίηση αλλά και για τις μέλλουσες μαμάδες και νύφες, για ζευγάρια και για κάθε προσωπική ανάγκη.

Αυτό, όμως, κάνει το Nilaya Mystic Spa να ξεχωρίζει είναι η σειρά περιποίησης "Ceremonies of the Body". Η Σοκολάτα, ο Χρυσός, τα Κοχύλια, τα Εσπεριδοειδή είναι μερικά μόνο από τα μυστικά συστατικά που επιστρατεύει το Nilaya Mystic Spa για αυτές τις ιεροτελεστίες περιποίησης του σώματος. Και τις δύο πιο... γλυκές από αυτές τις θεραπείες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σύντομα τέσσερις τυχερές αναγνώστριες του In2life. Αυτές οι θεραπείες είναι οι:

Soufflé Chocolat Body
Από την εποχή των Μάγια είναι γνωστή η επίδραση της σοκολάτας στην υγεία. Οι Μάγια πίστευαν ότι το δέντρο του κακάο είναι δώρο θεών στον άνθρωπο. Τελευταία ανακαλύψαμε την ευεργετική δράση της σοκολάτας και στο δέρμα. Απολαύστε τη θεραπεία – πειρασμός με φυσική σοκολάτα για δέρμα λείο και σφριγηλό.

Η σοκολατένια ιεροτελεστία ομορφιάς ξεκινάει με βαθιά απολέπιση σώματος με κόκκους σοκολάτας και συνεχίζεται με μυοχαλαρωτικό μασάζ σώματος με “body oil Soufflé Chocolat”, το οποίο χαρίζει βελούδινη υφή στην επιδερμίδα.

Η μάσκα σώματος “ Soufflé Chocolat ” απλώνεται σε όλο το σώμα και το υπέροχο “Body Butter Soufflé Chocolat ”, βασισμένο σε πραγματική σοκολάτα, αφήνει το δέρμα εντυπωσιακά λείο και απαλό.

Crème Brulee
Στο Nilaya Mystic Spa, αποθεώνουμε το γυναικείο σώμα μέσα από μια «γλυκιά» ιεροτελεστία ομορφιάς. Τόσο γλυκιά, όσο γλυκιά είναι και η Créme Bruleé. Το απόλυτο ελιξίριο ομορφιάς. Το σώμα σας ενυδατώνεται και η επιδερμίδα σας λάμπει.

Το ταξίδι ομορφιάς ξεκινά με βαθιά απολέπιση σώματος με “Honey Sugar Scrub Créme Bruleé” για βαθιά λάμψη και ανανέωση του δέρματος. Αφαιρείται το scrub με ζεστό ντους και ακολουθεί μασάζ σώματος με “body oil Créme Bruleé”. Οι αισθήσεις σας αφυπνίζονται τη στιγμή που τυλίγεστε σε μια μάσκα από υπέροχο άρωμα Créme Bruleé, η οποία αφαιρείται με ζεστό ντους και η ιεροτελεστία βαθιάς ενυδάτωσης ολοκληρώνεται με κρέμα σώματος “body butter Créme Bruleé”.

Επισκεφθείτε τον ναό ομορφιάς του Nilaya Mystic Spa και ζήστε την εμπειρία της πνευματικής και σωματικής αναζωογόνησης, απολαμβάνοντας μυστικές ιεροτελεστίες ομορφιάς, αρχαίων πολιτισμών. Οχτώ πολυτελείς καμπίνες… Mystic Violet, Healing Blue, Nature Green, Sunny Yellow, Tropic Orange, Royal Red και δύο κεντρικές ημικυκλικές σχηματίζουν το απόλυτο Ying Yang ολοκληρώνοντας τη Zen ατμόσφαιρα του Nilaya.

NILAYA MYSTIC SPA
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 09:00 – 21:00, Σάββατο 10:00 – 18:00
Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 149, 145 64 Κηφισιά
Τηλέφωνο: 210 8001130
E-mail: [email protected]
Υπεύθυνη Spa: Τσουκαλά Βαρβάρα
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v