Medi Laser Clinic: Νέες αναζωογονητικές θεραπείες για ομορφότερο δέρμα

Ενόψει των χειμερινών γιορτών όλες οι γυναίκες οφείλουν να φροντίσουν και να περιποιηθούν την επιδερμίδα τους. Το Medi Laser Clinic προτείνει νέες εκπληκτικές θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα που υπόσχονται να κάνουν θαύματα.
Medi Laser Clinic: Νέες αναζωογονητικές θεραπείες για ομορφότερο δέρμα
Οι τυχερές αναγνώστριες που κερδίζουν τις παρακάτω θεραπείες έχουν ως εξής:

Vibralift
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΕΦΟΥ
ΕΡΜΙΟΝΗ ΚΑΠΙΡΗ
ΜΠΟΖΩΝΗ ΣΙΣΣΥ
ΒΑΣΙΑ ΔΟΥΜΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Lipomassage
ΜΑΡΙΑ ΒΕΛΗΜΒΑΣΑΚΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΟΔΟΥ
ΒΥΤΙΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΔΑΝΑΜΠΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

4 Laser αποτρίχωσης Bikini
ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΙΜΠΙΔΗ

4 Laser αποτρίχωσης Άνω Χείλους
ΟΛΓΑ ΠΕΤΣΗ

4 Laser αποτρίχωσης Μασχάλης
ΚΟΡΙΝΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥ

Ευχαριστούμε όλες για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό.

Το επιστημονικό κέντρο Medi Laser Clinic, όντας το πρώτο που έφερε στην Ελλάδα την τεχνολογία laser, ειδικεύεται σε θεραπείες που προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις στο πρόσωπο και το σώμα. Καθώς διανύουμε την ιδανική εποχή για να προετοιμαστεί η κάθε γυναίκα τόσο για τις γιορτές του χειμώνα όσο και για την καλοκαιρινή έκθεση στην παραλία, φροντίζοντας με τον ασφαλέστερο τρόπο την επιδερμίδα στο πρόσωπο και το σώμα της, το Medi Laser Clinic σε συνεργασία με το In2life σας προσφέρουν 20 εκπληκτικές θεραπείες, αξίας 150 ευρώ η κάθε μία, οι οποίες έχουν ως εξής:

* 4 Θεραπείες αντιγήρανσης Vibralift: Η απόλυτη γυμναστική του προσώπου με φυσικό Lifting
H γήρανση του δέρματος επιταχύνεται λόγω της έκθεσής του σε μη φιλικές προς αυτό συνθήκες όπως ο ήλιος, η ατμοσφαιρική μόλυνση και ο καπνός. Άλλες αιτίες που επιβαρύνουν τη φυσική όψη της επιδερμίδας είναι οι αυξομειώσεις βάρους καθώς και οι επιπτώσεις της βαρύτητας στους ιστούς της επιδερμίδας. Το δέρμα του προσώπου είναι ιδιαίτερα εκτεθειμένο και έτσι εμφανίζει πρόωρα σημάδια γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες, ξηρότητα.

Η VIBRALIFT είναι μια επαναστατική μέθοδος ομορφιάς η οποία αποτρέπει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης και μάχεται για τις ανάγκες της επιδερμίδας. Αυτή η απόλυτα τονωτική θεραπεία δρα σαν ένα μηχάνημα γυμναστικής του δέρματος και βασίζεται σε ρυθμικές, συνεχόμενες μικροδονήσεις που ασκούνται μέσω του μηχανήματος LIFT 6 .

Όταν οι κεφαλές δόνησης LPG εφαρμόζονται στο δέρμα, παράγουν έναν ρυθμικό, συνεχή μηχανικό μικρό-παλμό. Αν και η θεραπεία κρατάει μόλις 30 λεπτά, κάθε ίντσα του δέρματος λαμβάνει μια άμεση τρισδιάστατη διέγερση, γύρω από τα μάτια, το περίγραμμα του προσώπου και την περιοχή γύρω από το λαιμό και το στήθος.

Χαλαρώστε για 30 λεπτά και απολαύστε μία πραγματική γυμναστική για το δέρμα σας, ένα σφιχτότερο και νεότερο δέρμα καθώς η θεραπεία προχωρά. Μία θεραπεία που νικά τη βαρύτητα με τρισδιάστατες κινήσεις βοηθώντας την παραγωγή ινωδών όπως ελαστίνη και κολλαγόνο από τον ίδιο τον οργανισμό.
* Σημείωση: Η θεραπεία εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος.

* 4 Θεραπείες αδυνατίσματος Lipomassage: Με την ειδική τεχνική της ενδερμολογίας
Η ειδική τεχνική ενδερμολογίας Lipomassage αποτελεί μια νέα θεραπεία για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους, η οποία σύμφωνα με κλινικές μελέτες διαθέτει άμεσα και απολύτως εμφανή αποτελέσματα. Μέσω ενός συστήματος κίνησης τριών μηχανικών κυλίνδρων τελευταίας τεχνολογίας (LPG Systems), το Lipomassage δρα στον πυρήνα του λιποκυττάρου αναδιαμορφώνοντας πλήρως το δέρμα.

Τοπικό πάχος, κυτταρίτιδα, σωσίβια, πιασίματα , γλουτοί, γοφοί, μηροί, χέρια, κοιλιά, πλάτη... Η εναπόθεση του λίπους σε γυναίκες και άνδρες γίνεται με διαφορετικό τρόπο και σε διαφορετικά σημεία. Εντούτοις, ακόμα και όταν έχουν αποτύχει οι πιο αυστηρές δίαιτες και οι αυστηρότερες αγωγές φυσικής άσκησης, άνδρες και γυναίκες μπορούν επιτυχώς να «παλέψουν» το πάχος με την τεχνική Lipomassage.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ LPG SYSTEMS
ROLL ‘ IN – Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ
Δημιουργώντας ορατές πτυχές πάνω στο δέρμα, η κίνηση Roll'in επιτρέπει μια βαθιά μηχανοποίηση και κινητοποίηση του δερματικού ιστού για την ενεργοποίηση της λιπόλυσης. Επιπρόσθετα, το Roll'in συμβάλει στη διέγερση του μεταβολισμού των λιποκυττάρων και την ενεργοποίηση της αποβολής του λίπους (λιπόλυση).

ROLL ‘ UP – Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΜΙΛΕΥΣΗΣ
Πραγματοποιώντας διαφορετικές περιστροφικές κινήσεις, μέσω των κυλίνδρων, το Roll'up αναδιαμορφώνει την πτυχή του δέρματος «χαράζοντας» το περίγραμμα της σιλουέτας ενώ παράλληλα σμιλεύει τις καμπύλες και λειαίνει την εμφάνιση της φλούδας πορτοκαλιού.

ROLL ‘ OUT – Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ
Με μια πιο επιφανειακή δράση, αυτή η περιστροφή των κυλίνδρων αναζωογονεί την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για ένα υπέροχο, σφριγηλό και σφιχτό δέρμα. Με την κίνηση του Roll'out οι ινοβλάστες διεγείρονται για να παραγάγουν κολλαγόνο και ελαστίνη με σκοπό την αποκατάσταση, τη σταθερότητα, το δερματικό τόνο και τη νεανική ελαστικότητα.

* 4 Θεραπείες Laser Αποτρίχωσης στην περιοχή του Bikini - 4 Θεραπείες Laser Αποτρίχωσης στην περιοχή του Άνω Χείλους - 4 Θεραπείες Laser Αποτρίχωσης στην περιοχή της Μασχάλης
Τα ιατρικά Laser αποτρίχωσης, 4ης γενιάς, του Medi Laser Clinic επιτυγχάνουν μόνιμες αλλαγές στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και έχουν FDA approval για μόνιμη και όχι μακράς διαρκείας αποτρίχωση.

Tο MEDI LASER CLINIC όλα τα χρόνια λειτουργίας του εκπαιδεύει ιατρούς στη χρήση μηχανημάτων laser, ενώ έχει δημιουργήσει μία σειρά από πρωτόκολλα (ειδικές προδιαγραφές λειτουργίας των μηχανημάτων laser σύμφωνα με τους μεσογειακούς φωτοτύπους δέρματος) για την αποτελεσματικότερη λειτουργία αυτών των μηχανημάτων στις Μεσογειακές χώρες.

Το MEDI LASER CLINIC είναι το μόνο επιστημονικό κέντρο το οποίο διαθέτει εξειδικευμένα μηχανήματα laser για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων αισθητικής. Η αποτρίχωση όπως και άλλες θεραπείες αισθητικής, αντιμετωπίζονται με ξεχωριστό ιατρικό εξοπλισμό laser κορυφαίας ποιότητας.

* Σημείωση: Καθοριστικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα χρήσης των Laser 4ης Γενιάς διαδραματίζουν το μήκος κύματος, η διάρκεια παλμού, η ενέργεια, το spot size καθώς και η συσκευή ψύξης (ο αέρας θεωρείται η ασφαλέστερη πηγή ψύξης).

** Για τις θεραπείες Vibralift και Lipomassage θα υπάρξουν 8 νικήτριες (μία θεραπεία για την κάθε νικήτρια), ενώ για τις θεραπείες αποτρίχωσης η κάθε νικήτρια θα κερδίσει από τέσσερις συνεδρείες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v