Νέα καλλυντικά για μικρές (και μεγάλες) κυρίες

Νέα σεζόν, νέες βιτρίνες και νέα καλλυντικά στα ράφια των φαρμακείων. Προϊόντα που υπόσχονται να διατηρήσουν αλλά και να ενισχύσουν την λάμψη του προσώπου και των μαλλιών μας καθ'όλη την διάρκεια του χειμώνα. Ανακαλύψτε τα.
Νέα καλλυντικά για μικρές (και μεγάλες) κυρίες
Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και, όπως η φύση «ζητάει» τις βροχές για να «τραφεί» και να ανθίσει πάλι, έτσι και το δέρμα μας έχει ανάγκη από φροντίδα, απολέπιση και ενυδάτωση για να αναδείξει την πιο λαμπερή του όψη. Τα νεότερα καλλυντικά περιποίησης προσώπου και μαλλιών που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό στα φαρμακεία, όχι μόνο υπόσχονται εντυπωσιακά αποτελέσματα για κάθε ανάγκη και τύπο δέρματος -με την χρήση μάλιστα φυτικών και βιολογικών στην πλειοψηφία τους συστατικών-, αλλά και πωλούνται σε πολύ καλύτερες τιμές από τα καλλυντικά των γνωστών οίκων, αποτελώντας τελικά μία πολύ πιο συμφέρουσα πρόταση για την περιποίηση του προσώπου μας. Ξεχωρίσαμε τα καλύτερα για κάθε ηλικία.

Για μεγάλες κυρίες…
* Avene Serenage
Βασισμένα στην 15χρονη εμπειρία τους στην αντιγήρανση, τα Δερματολογικά Εργαστήρια Avène δημιούργησαν μια εξειδικευμένη φροντίδα, ειδικά αφιερωμένη στις ανάγκες του ώριμου δέρματος. H Sérénage, η νέα κρέμα ημέρας για θρέψη και πυκνότητα, εκπληρώνει όλες τις προσδοκίες του ώριμου δέρματος. Με βασικό συστατικό της την Γλυκολεόλη, τον φυσιολογικό παραγωγό των δερματικών λιπιδίων, με τα κλάσματα υαλουρονικού οξέος και, φυσικά, χωρίς Paraben, η Serenage επιταχύνει τη σύνθεση των λιπιδίων, τρέφοντας σε συνεχή βάση, καταπολεμά την χαλάρωση του δέρματος, προσφέροντας πυκνότητα, ενισχύει το δέρμα που έχει γίνει εύθραυστο με την πάροδο της ηλικίας και έτσι χαρίζει νεανικότητα και άμεση λάμψη στο δέρμα.
Τιμή: 32 ευρώ (το φιαλίδιο airless των 40 ml).

* Galenic Biophycee
Μία καινοτόμα πρόταση στην αντιρυτιδική δράση και την απώλεια σφριγηλότητας για ορατά πιο νεανικό δέρμα, χάρη στο καθαρό απόσταγμα μπλε φυκιών, στο οποίο έχουν στρέψει την προσοχή τους τα εργαστήρια Galenic τα τελευταία 20 χρόνια. Η αντιγηραντική αποτελεσματικότητα των μπλε φυκιών είναι τριπλή, αφού προσφέρουν σφριγηλότητα που διαρκεί, αποτελεσματικότητα κατά των ρυτίδων και αναδόμηση των ιστών με ταυτόχρονη σύσφιξη του δέρματος. Από την σειρά 8 προϊόντων Biophycee προτείνουμε την Crème Antirides Raffermissante. Πρόκειται για την κρέμα ημέρας που, χάρη στην λεπτόρευστη υφή της που ευνοεί την διείσδυση των δραστικών συστατικών, γεμίζει τις ρυτίδες και συσφίγγει. Η συγκεκριμένη κρέμα διατίθεται σε δύο τύπους: Μία πλούσια και θρεπτική σύνθεση για το ξηρό δέρμα και μία ελαφριά και απαλή σύνθεση για το κανονικό προς μικτό δέρμα.
Τιμή: 38 ευρώ (το βάζο των 50 ml)

* Sanoflore Anti-Ageing Elixir Cream
Με ολιστική δράση στα σημάδια του γήρατος, κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα κατά των ρυτίδων καθώς και σημαντική συμβολή στη βελτίωση του σφρίγους, η νέα κρέμα προσώπου Anti-Ageing Elixir Cream προσφέρει μεγαλύτερη τόνωση στο δέρμα και 24ωρη ενυδάτωση. Η κρεμώδης και ελαφριά υφή της, παρουσιάζει το αποτέλεσμα μιας «δεύτερης, ανανεωμένης επιδερμίδας». Η σύνθεσή της αποτελείται από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και μια μοναδική συλλογή φυτικών εκχυλισμάτων (μελισσόχορτο, γιασεμί με εκχυλίσματα αιθέριου ελαίου ylang ylang, νότες δροσερού τριαντάφυλλου από βιολογικό αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου και νότες πολύτιμου ξύλου από αιθέριο έλαιο σανδαλόξυλου).
Τιμή: 28,00 ευρώ.
Συστήνεται, για πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, να την συνδυάσετε με τη νέα κρέμα ματιών Anti-Ageing Eye Care By Acupressure (Τιμή: 25 ευρώ).

* Vichy Neovadiol GF Ημέρας / Νυκτός 
Oι νέες κρέμες ημέρας και νυκτός της Vichy φροντίζουν για την αποκατάσταση της πυκνότητας και της αναδόμησης των ιστών της επιδερμίδας με έναν μοναδικό μοριακό συνδυασμό. Τα Εργαστήρια Vichy συνδύασαν το Proteic Gf με το Pro-Xylane και απέδειξαν για πρώτη φορά τη δράση τους σε μοντέλο αναδομημένου ανθρώπινου δέρματος στο εργαστήριο. Τα αποτελέσματα; Τα ζυγωματικά ανορθώνονται κατά -8% σε 1 μήνα και οι ρινοχειλικές πτυχώσεις κατά -18% σε 3 μήνες. Το περίγραμμα του προσώπου αναπλάθεται κατά -13% σε 1 μήνα και κατά -26% στην πτώση του περιγράμματος του προσώπου σε 3 μήνες, ενώ ο λαιμός λειαίνεται κατά -7% σε 1 μήνα, με μείωση 17% στη χαλάρωση του λαιμού σε 3 μήνες. Με την εφαρμογή της πρωινής και της βραδινής κρέμας, το πρόσωπο τελικά ξαναβρίσκει τη νεότητά του. Η σειρά προτείνεται για χρήση αμέσως μετά την έναρξη της εμμηνόπαυσης.
Τιμή: Κρέμα ημέρας 31.00 ευρώ – Κρέμα νυκτός 32.00 ευρώ

Για μικρές κυρίες…
* Frezyderm Ac-Norm Active Cleanser / Peeling Gel / Face Mask
Η εταιρία δερμοκαλλυντικών προϊόντων Frezyderm εμπλουτίζει τη σειρά Ac-Norm, η οποία απευθύνεται σε λιπαρά και με ατέλειες δέρματα, σε επιδερμίδες με ήπια ή μέτρια ακμή καθώς και στις περιπτώσεις σοβαρής ακμής, με νέα προϊόντα εκ των οποίων ξεχωρίσαμε τα εξής:
- Frezyderm Ac-Norm Active Cleanser: Απαλό gel καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη και απαιτητική λιπαρή, ακνεϊκή επιδερμίδα. Τα ενεργά συστατικά του και οι πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας προσφέρουν καθαρισμό της επιδερμίδας χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Η σμηγματορρυθμιστική του δράση μειώνει αποτελεσματικά τη λιπαρότητα και την έκκριση σμήγματος, ενώ παράλληλα έχει και αντιμικροβιακή δράση. Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ σε πρόσωπο και σώμα και είναι κατάλληλο και για όσους ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή (Τιμή: 18,50 ευρώ)
- Frezyderm Ac-Norm Peeling Gel: Απολεπιστικό προϊόν σε υγρή μορφή που προσφέρει βαθύ καθαρισμό και απομακρύνει το σμήγμα και τα μαύρα στίγματα χάρη στους κόκκους Jojoba που περιέχει, ενώ η υγρή μορφή του το καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστο χωρίς να απαιτείται έντονη τριβή. Εφαρμόζεται σε βρεγμένο δέρμα κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις και χρησιμοποιείται 1-2 φορές την εβδομάδα (Τιμή: 18,50 ευρώ)
- Frezyderm Ac-Norm Face Mask: Μάσκα περιποίησης κατάλληλη για επιδερμίδες που εμφανίζουν αυξημένη λιπαρότητα και έκκριση σμήγματος. Η δράση της βασίζεται στις καθαριστικές ιδιότητες του αργίλου, για εξισορρόπηση της λιπαρότητας στο πρόσωπο, απομάκρυνση σμήγματος και μαύρων στιγμάτων, μείωση δερματικής δυσανεξίας και ερεθισμών και σύσφιγξη των διασταλμένων πόρων. Δρα σε 10-15 λεπτά αφού εφαρμοστεί σε καθαρό και στεγνό δέρμα και συνιστάται η χρήση της 1-2 φορές την εβδομάδα (Τιμή: 15,30)

* Sanoflore Sos Imperfections
Το βιολογικό στικ κατά των ατελειών Sos Imperfections είναι μια στοχευμένη φροντίδα κατά των ατελειών. Η ιδανική συσκευασία του σε μορφή roll-on είναι εύκολη στη χρήση και μπορεί να μεταφέρεται παντού. Ο συνδυασμός των μοναδικών συστατικών του βιολογικού αιθέριου ελαίου από λεμόνι και γεράνι εξαλείφει τις ατέλειες γρήγορα και διευκολύνει την ανανέωση της επιδερμίδας. Στεγνώνει πολύ γρήγορα μετά την εφαρμογή του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές μέσα στην ημέρα.
Τιμή: 9,90 ευρώ.

* Sanoflore Hydrating Nectar
Η αρωματική κρέμα ενυδάτωσης Hydrating Nectar παρουσιάζει ενυδάτωση στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας σε διάρκειες 4, 8 και 24 ωρών μετά την εφαρμογή. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες και αξιολογήσεις της ξηρής επιδερμίδας, η επιδερμίδα ενυδατώνεται μετά από 4 εβδομάδες ενώ το 86% των καταναλωτών αναφέρεται στην καλλυντική ευχαρίστηση που προσφέρει η υφή της Hydrating Nectar. Οι απόψεις των συμμετεχόντων του τεστ, μετά τη χρήση του προϊόντος αναφέρουν, ότι απέκτησαν απαλή επιδερμίδα με ελαστικότητα. Μιλούν για ένα προϊόν που απλώνεται εύκολα στην επιδερμίδα και την καθιστά πλήρως ενυδατωμένη. Η αρωματική κρέμα ενυδάτωσης Hydrating Nectar με το υπέροχο άρωμα των εσπεριδοειδών, είναι ιδανική για κανονική έως και ξηρή επιδερμίδα.
Τιμή: 23 ευρώ

* Vichy Aqualia Antiox (tube)
Στα πλαίσια της νέας γενιάς καλλυντικών, τα «φρέσκα καλλυντικά», που δημιούργησε η Vichy, με δραστικά συστατικά σε εξαιρετικά υψηλές συγκεντρώσεις, χωρίς συντηρητικά και δράση από την 1η κιόλας εφαρμογή, παρουσιάζεται η Aqualia Antiox. Πρόκειται για μία 24ωρη ενυδατική φροντίδα με αντιοξειδωτική δράση για πρόληψη και ανάπλαση, με λεπτόρευστη υφή για κανονικές-μεικτές νεανικές επιδερμίδες που υπόσχεται να προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα λάμψης χάρη στα “chromaspheres”.
Τιμή: 19.00 ευρώ

* Vichy Dermablend Ultra Corrective Foundation cream stick
Διορθωτικό make-up σε stick για «επαγγελματική κάλυψη». Πρόκειται για ένα απλό και εύχρηστο διορθωτικό προϊόν που συνδυάζει την υψηλή αποτελεσματικότητα διόρθωσης με την ευκολία χρήσης. Έτσι όλες οι ατέλειες της επιδερμίδας, ακόμα και οι πιο έντονες, εξαφανίζονται. Υπόσχεται μέγιστη κάλυψη έως 14 ώρες, ενώ δεν δημιουργεί την «εντύπωση μάσκας».
Τιμή: 22.00 ευρώ

Για την γυναικεία τριχόπτωση…
* Vichy Dercos Aminactif Serum
Serum για την αντιμετώπιση της γυναικείας τριχόπτωσης και του σπασίματος της τρίχας, με Aminexil® SP94, πολυφαινόλη και προ-κερατίνη που όχι μόνο γεμίζει άμεσα την ίνα και αυξάνει τον όγκο αλλά μειώνει την τριχόπτωση και προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο. Η δε πλούσια υφή του ορού σε πρακτικό spray κάνει την εφαρμογή παιχνιδάκι. Χρησιμοποιείται σε καθαρά και υγρά μαλλιά 3 φορές την εβδομάδα για 6 εβδομάδες τουλάχιστον.
Τιμή: 36.40 ευρώ

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v