La Roche-Posay: Make up look για τον χειμώνα του 2009

Όταν η υψηλή τεχνολογία στο μακιγιάζ συναντά τις σύγχρονες τάσεις το αποτέλεσμα δε μπορεί παρά να είναι άρτιο και η ομορφιά να γνωρίζει το απόγειό της. Η La Roche-Posay δημιουργεί τα εντυπωσιακότερα προϊόντα μακιγιάζ και ο χειμώνας μας βρίσκει πιο όμορφες από ποτέ.
La Roche-Posay: Make up look για τον χειμώνα του 2009
Όπως οι σκηνές μιας ταινίας δεν αποκτούν υπόσταση χωρίς φως, το άψογο αποτέλεσμα μακιγιάζ στηρίζεται σε ένα άψογο παιχνίδι φωτός και σκιάς. Οι χρυσαφένιες αποχρώσεις δίνουν υποσχέσεις φωτός στην πρόταση χρωμάτων για την περίοδο Φθινόπωρο/Χειμώνας 2009. Καθώς συγκρατούνται απαλά από το δέρμα, γίνονται ο πιο σημαντικός του σύμμαχος. Το μακιγιάζ της La Roche-Posay είναι σχεδιασμένο ειδικά για το ευαίσθητο δέρμα και επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να υποκύψει στην απόλαυση του χρώματος.

Κάλυψη – Πρόσωπο
Πειραματιστείτε σε αποχρώσεις του χρυσού / καφέ με το ρουζ BLUSH STRETCH 4 για ένα λαμπερό και παράλληλα φυσικό αποτέλεσμα.

Συμπληρώστε το αποτέλεσμα τονίζοντας την επιδερμίδα σας με το κατάλληλο make up για:
• UNIFIANCE CRÈME SATIN: ξηρό δέρμα
• UNIFIANCE CRÈME DE POUDRE: κανονικό-μικτό δέρμα
• UNIFIANCE FLUIDE MAT: μικτό – λιπαρό ευαίσθητο δέρμα
Διατίθενται σε 5 αποχρώσεις.

Μάτια
Αυτόν το χειμώνα, η La Roche-Posay δίνει έμφαση στο έντονο βλέμμα. Με ελαφρώς smoky εφαρμογή γύρω από τα μάτια, η γκρι σκιά (RESPECTISSIME OMBRE DOUCE 01) προσδίδει ένα πέπλο μυστηρίου και χάρη στις αστραφτερές πινελιές από μπεζ/χρυσή σκιά (RESPECTISSIME OMBRE DOUCE 03) θα αποκτήσετε μεγαλύτερη ζωντάνια σε κάθε σας βλέμμα.

Για μεγαλύτερη ένταση στα μάτια, η La Roche-Posay προτείνει προϊόντα που παραμένουν σταθερά για ώρες, όπως το RESPECTISSIME LINER INTENSE, eye-liner για έντονο μαύρο χρώμα και αποτέλεσμα ακριβείας και τη μάσκαρα RESPECTISSIME MASCARA EXTENSION NOIR που σας χαρίζει μακριές, πυκνές βλεφαρίδες και έντονο βλέμμα.

Χείλη
Τα χείλη ακολουθούν τη ζεστασιά της μαυρισμένης επιδερμίδας και τη ντύνουν με διακριτικό χάλκινο χρώμα. Για λεία χείλη, με λάμψη και απαλότητα που διαρκεί, η La Roche-Posay προτείνει κραγιόν σε φυσικούς τόνους (NOVALIP ROUGE SATIN 54). Παράλληλα χάρη στα κραγιόν της σειράς NOVALIP ROUGE SATIN θα έχετε πάντα ενυδατωμένα χείλη και ομοιογενές αποτέλεσμα.

La Roche-Posay: H απόλαυση του μακιγιάζ ακόμη και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα
Αφετηρία του μακιγιάζ La Roche-Posay αποτέλεσε η συνάντηση το 1997 ανάμεσα στον επαγγελματία make-up artist Alain Barthemely και τον πρόεδρο μιας ένωσης ατόμων που υπέφεραν από σοβαρά εγκαύματα. Έτσι γεννήθηκε η ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ της La Roche-Posay. Η La Roche-Posay αναπτύσσει προϊόντα που καθιστούν το μακιγιάζ προσιτό για όλες τις επιδερμίδες, ακόμη και τις πιο ευαίσθητες. Μια αποστολή: να ξαναδώσουμε το χαμόγελο σε όλες τις γυναίκες και να τις βοηθήσουμε να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Οι συνθέσεις των προϊόντων μακιγιάζ La Roche-Posay περιλαμβάνουν αυστηρά επιλεγμένα συστατικά, απομακρύνοντας όλες τις ουσίες εκείνες που είναι εν δυνάμει αλλεργιογόνες, προκειμένου να διασφαλίσουν υψηλή δερματολογική και οφθαλμολογική ανοχή.
• Συνθέσεις υψηλής ανοχής
• Οφθαλμολογικά & δερματολογικά ελεγμένα
• 0% άρωμα
• Υποαλλεργικά
• Συνιστώνται από δερματολόγους

LA ROCHE-POSAY. Η ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ
Προϊόντα καθημερινής φροντίδας που τα εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο. Ιδανικά ακόμη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα.

Όλα τα προϊόντα της La Roche-Posay διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία.
Επισκεφτείτε το www.laroche-posay.com για περισσότερες πληροφορίες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v