Beauty Day: Μία ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στην ομορφιά

Στις 30 Μαΐου η Ομορφιά γιορτάζει με την πρώτη Beauty Day στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο, και μας προσκαλεί όλους να την βάλουμε στην ζωή μας και να κατακτήσουμε τέλεια εμφάνιση και εσωτερική ισορροπία.
Beauty Day: Μία ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στην ομορφιά
Με βαθειά κοινωνική συναίσθηση και ευθύνη, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων και Καλλυντικών ανέλαβε την πρωτοβουλία, από το 2008, να καθιερώσει τον εορτασμό «της Ημέρας Ομορφιάς» τόσο σε Ελληνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Π.Σ.Β.Α.Κ. με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του επιχειρεί να αναδείξει όλα τα κοινωνικά μηνύματα και τις αρετές της ομορφιάς στη ζωή μας, διακηρύσσοντας ταυτόχρονα την ιδέα της αναζήτησης της πραγματικής ομορφιάς, που όλοι έχουμε μέσα μας. Η ομορφιά είναι, σύμφωνα με τη διακήρυξη του Π.Σ.Β.Α.Κ., το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να σέβεται τον εαυτό του, να απολαμβάνει την εξωτερική του εμφάνιση και ταυτόχρονα να προσπαθεί να κατακτήσει την εσωτερική του ισορροπία.

Με τον πρώτο εορτασμό που θα λάβει χώρα το Σάββατο 30 Μαΐου στο Ζάππειο, ο ΠΣΒΑΚ καθιερώνει τον εορτασμό της Hμέρας Oμορφιάς στην Ελλάδα και κινητοποιεί φορείς, επιμελητήρια, εταιρείες και το ευρύ κοινό για τον εορτασμό της «Ημέρας Ομορφιάς».

Η όμορφη βιομηχανία μας καλεί όλους στην πρώτη γιορτή του θεσμού της ολιστικής ομορφιάς, την Beauty Day, το Σάββατο 30 Μαΐου, στο Ζάππειο Μέγαρο, σε μια ανοικτή, για το κοινό εκδήλωση, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της Beauty Day θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ ταυτόχρονα θα λειτουργεί και ο εκθεσιακός χώρος. Στο πλούσιο πρόγραμμα της Beauty Day, συμπεριλαμβάνονται interactive events και shows, Εικαστική Έκθεση στον χώρο του Περιστυλίου με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών όπως η Καλλιόπη, ενημερωτικές ομιλίες για το ευρύ κοινό, ομιλίες και παρουσιάσεις για τους επαγγελματίες του χώρου της Ομορφιάς και έκθεση, στην οποία θα συμμετέχουν οι μεγαλύτερες εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες από τον χώρο των καλλυντικών και της περιποίησης.

Η Beauty Day θα είναι ανοικτή τόσο για το ευρύ κοινό όσο και για τους επαγγελματίες του χώρου της Ομορφιάς (κομμωτές, αισθητικοί, φαρμακοποιοί).
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v