Sensiphase & Elancyl: Δύο νέα προϊόντα ομορφιάς που κάνουν θαύματα

Δύο νέα προϊόντα ομορφιάς έρχονται για να μας χαρίσουν υπέροχο δέρμα και σφιχτό, αδυνατισμένο κορμί. Η σειρά περιποίηση προσώπου Sensiphase και το Global Silhouette της Elancyl, υπόσχονται να κάνουν θαύματα.
Sensiphase & Elancyl: Δύο νέα προϊόντα ομορφιάς που κάνουν θαύματα
Όσο ηχηρά και να χτυπά η οικονομική κρίση την πόρτα μας, όσες περικοπές και να χρειαστεί να κάνουμε, υπάρχει ένα πράγμα που οι γυναίκες ποτέ δεν θα περιορίσουν και σε καμία περίπτωση δεν θα αμελήσουν: Η ομορφιά τους. Γι’αυτήν έχουν γίνει μάχες και σκοτωμοί, γι’αυτήν έχουν μιλήσει με τα έργα τους ποιητές και ζωγράφοι, και γι’αυτήν φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς, που όχι μόνο υπόσχονται αλλά εκπληρώνουν το όνειρο της τέλειας επιδερμίδας και του σφιχτού σώματος. Και γι’αυτήν στρεφόμαστε σε δύο εκπληκτικές σειρές προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος που θα σας ενθουσιάσουν.

Η πρώτη σειρά ακούει στο όνομα Sensiphase και απευθύνεται σε γυναίκες με ευαίσθητες επιδερμίδες που εμφανίζουν συχνά κοκκινίλες και ερεθισμούς. Τα δερματολογικά προϊόντα A-DERMA της σειράς, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το Gelée Micellaire και τη Masque Apaisant, είναι ειδικά μελετημένα και σχεδιασμένα για τις απαιτήσεις της ευαίσθητης επιδερμίδας. Είναι εμπλουτισμένα με το μοναδικό δραστικό συστατικό της Βρώμης Rhealba®, η οποία καλλιεργείται αποκλειστικά για τα Δερματολογικά Εργαστήρια της Pierre Fabre. Οι ευεργετικές ιδιότητες της Βρώμης Rhealba® αποτελούν ασπίδα προστασίας από τις εξωγενείς και ενδογενείς επιθέσεις που δέχεται καθημερινά η επιδερμίδα. Έτσι, τα προϊόντα SENSIPHASE ενισχύουν το δερματικό προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, κάνουν την επιδερμίδα πιο ανθεκτική και αποτρέπουν την υπερβολική διαστολή των τριχοειδών αιμοφόρων αγγείων που οδηγεί σε ευρυαγγείες. Παράλληλα, οι ενυδατικοί παράγοντες που περιέχουν τα SENSIPHASE αφήνουν μια βελούδινη υφή ακόμη και στην πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα:

Το Gelée Micellaire προσφέρει βαθύ καθαρισμό στις ευαίσθητες και με τάση για ευρυαγγείες επιδερμίδες και απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπων, ενώ παράλληλα η γλυκερίνη που περιέχει ενυδατώνει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει αίσθηση τραβήγματος και σημάδια αφυδάτωσης. Είναι εμπλουτισμένο με νερό Αμαμηλίδας που χάρη στις αποσυμφορητικές ιδιότητές του βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και ταυτόχρονα το εκχύλισμα της Βρώμης Rhealba® καταπραΰνει τα σημάδια της ευαίσθητης επιδερμίδας. Τέλος, η λεπτόρρευστη υφή του δροσερού αυτού ζελ, το κάνει να αποτελεί το απόλυτο προϊόν καθαρισμού για τα ευαίσθητα δέρματα και βλέφαρα.

Η Masque Apaisant είναι μάσκα ιδανική για δέρματα που εμφανίζουν συχνά κοκκινίλες και έχουν τάση για ευρυαγγείες. Έχει καταπραϋντικές και αποσυμφορητικές ιδιότητες και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση χάρη στα πλούσια θρεπτικά συστατικά που περιέχει. Η χρήση της μία με δύο φορές την εβδομάδα προσφέρει ακόμα και στην πιο ευαίσθητη και απαιτητική επιδερμίδα, βελούδινη υφή και άψογο αποτέλεσμα.

Αναφορικά με το σώμα, συστήνεται ένα νέο προϊόν της σειράς Elancyl, της επαναστατική φόρμουλας αδυνατίσματος που υπόσχεται να μας χαρίσει το σώμα των ονείρων μας σε 14 μόλις μέρες. Πρόκειται για το Global Silhouette, ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής που εγγυάται υπέροχη σιλουέτα και προσφέρει άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Η Elancyl σε συνεργασία με τα διατροφολογικά εργαστήρια της Pierre Fabre δημιούργησαν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος, το οποίο εύκολα και υγιεινά σας χαρίζει σμιλευμένο κορμί και κομψή σιλουέτα. Το Global Silhouette περιέχει 100% φυτικά συστατικά που εγγυώνται ότι αποτελεί τον πιο υγιεινό τρόπο αδυνατίσματος, ενώ έχει υπέροχη γεύση μήλου έτσι ώστε να αποτελεί μια ευχάριστη συνήθεια. Η πολλαπλή του δράση, που αποσυμφορίζει τον οργανισμό, σμιλεύει τη σιλουέτα και επαναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος, έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα από τις πρώτες 14 ημέρες. Προσφέρει μείωση έως και 5,6 εκατοστών στη μέση και έως και 3,9 εκατοστών στην περιοχή των γοφών.

Το Global Silhouette αποτελείται από δύο μοναδικές συνθέσεις, μία για το πρωί και μία για το βράδυ. Την ημέρα ένα ποτήρι νερού στο οποίο έχει διαλυθεί 10ml υγρού, αποτελεί το πιο ευχάριστο ρόφημα. Ο συνδυασμός από φυτικά εκχυλίσματα μίσχου κερασιού, ρίζες τσουκνίδας και couch-grass, φύλλα Maté και κόκκινο σταφύλι ενισχύει την αποβολή υγρών, αποσυμφορίζοντας έτσι και αποτοξινώνοντας τον οργανισμό. Το βράδυ, ένα φακελάκι σε σκόνη, η οποία λαμβάνεται ως έχει ή αναμεμειγμένη σε γιαούρτι, με τη γαληνική του σύνθεση μετατρέπει το λίπος σε μυϊκή μάζα και χαρίζει έτσι πιο αδύνατο και σφικτό κορμί.

Παράλληλα και σε συνδυασμό με την υπόλοιπη σειρά αδυνατιστικών προϊόντων Elancyl (δείτε στο Photo Gallery) που εδώ και 30 χρόνια παρέχει αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς, οι γυναίκες ανακαλύπτουν μέρα με τη μέρα το αδυνάτισμα και την ομορφιά, αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα τους.

Τα προϊόντα Sensiphase και Elancyl διατίθενται αποκλειστικά στα φαρμακεία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v