Nilaya Mystic Spa: Κερδίστε δωρεάν μασάζ

Το Nilaya Mystic Spa, με αφορμή την ολοκλήρωση 5 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας και με αφορμή τα happenings του εορτασμού αυτού, γιορτάζει από κοινού με το In2life.gr διοργανώνοντας τέσσερις διαγωνισμούς με έπαθλα δωρεάν μασάζ από ειδικούς για δύο τυχερούς.
Nilaya Mystic Spa: Κερδίστε δωρεάν μασάζ
Ο διαγωνισμός του Nilaya Mystic Spa, σε συνεργασία με το in2life, τελείωσε. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!

Η κλήρωση για τους διαγωνισμούς θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή, ξεκινώντας από την επόμενη (31/10)- ημέρα κατά την οποία θα αποστέλλονται στο Nilaya και τα ονόματα των μετεχόντων στο διαγωνισμό ώστε να απολαμβάνουν την έκπτωση. Ετσι, κάθε εβδομάδα δύο τυχεροί και θα κερδίζουν κατόπιν κλήρωσης τo δημοφιλές πακέτο massage THE NILAYA MASSAGE, συνολικής αξίας 100€ , σε συνδυασμό με περιποιήσεις σε HAMMAM - SAUNA – JACUZZI.

Το πακέτο The Nilaya Massage περιλαμβάνει:

*NILAYA MASSAGE:
Μόνο στο Nilaya Mystic Spa θα δοκιμάσετε αυτόν τον μοναδικά διεγερτικό πολυσυνδυασμό τεχνικών και μεθόδων. Το δημοφιλέστερο massage του Nilaya, το Nilaya Massage είναι ένας μοναδικός πολυσυνδυασμός τεχνικών massage και μεθόδων που δίνουν τη δυνατότητα στους «αμύητους» να εξερευνήσουν τις επιθυμίες τους, σχετικά με το ποια τεχνική τους ικανοποιεί, αλλά και σε αυτούς που είναι μυημένοι να απολαύσουν μόνο στο Nilaya μία διεγερτική για το πνεύμα και το σώμα εμπειρία.Το μοναδικό μυοχαλαρωτικό μασάζ Nilaya ξεκινά με αιθέρια έλαια από σανδαλόξυλο, λεβάντα, γεράνι, λεμόνι, βασιλικό, γκρέιπ – φρουτ και ιλάνγκ – ιλάνγκ. Το σώμα σας χάνεται σε μια εμπειρία αναζωογόνησης των αισθήσεων που συνδυάζει σιάτσου, αρωματοθεραπεία, ρεφλεξολογία και ινδικό μασάζ κεφαλής. Η ιδιαιτερότητα του Nilaya Massage έγκειται στον πολυσυνδυασμό τεχνικών και μεθόδων και αποτελεί μία διεγερτική για το πνεύμα και το σώμα εμπειρία 1 ώρας και 15 λεπτών.

*Σιάτσου: Παραδοσιακό γιαπωνέζικο μασάζ. Η λέξη Shiatsu προέρχεται από τις λέξεις Shi=δάχτυλο και atsu=πίεση. Περιλαμβάνει πίεση με τους αντίχειρες, τα δάχτυλα, τους αγκώνες ακόμα και τα γόνατα. Μια ολιστική θεραπεία για το νου, το σώμα και το πνεύμα

*Αρωματοθεραπεία: Η απόλαυση του μασάζ αυξάνεται όσο τα αιθέρια έλαια σας περιβάλλουν σε μία αρωματισμένη ατμόσφαιρα. Το δέρμα τρέφεται, απαλύνει και γίνεται μεταξένιο.

*Ρεφλεξολογία: Ονομάζεται και αντανακλαστική ζωνοθεραπεία. Εφαρμόζεται κυρίως στα άκρα, πόδια και χέρια. Χαλαρώνει, ξεκουράζει και τονώνει όλο το σώμα και τα όργανα.

*Ινδικό κεφαλής: Σειρά τεχνικών που εφαρμόζονται στο κεφάλι, το λαιμό, τους ώμους, τον αυχένα και το πρόσωπο. Πολύ χαλαρωτικό, βοηθάει στους πόνους και στις δυσκαμψίες του αυχένα και στον πονοκέφαλο

*Μυστηριακό περιβάλλον...
Σε ένα ζεν περιβάλλον, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι αναζωογόνησης σώματος και πνεύματος. Οχτώ πολυτελείς καμπίνες με ιδιαίτερη διακόσμηση και διαφορετικά χρώματα, βασισμένα στα ενεργειακά σημεία του σώματος και τη χρωματοθεραπεία, σας περιμένουν για θεραπείες χαλάρωσης και ενεργειακής τόνωσης.

Ο διαγωνισμός του Nilaya Mystic Spa, σε συνεργασία με το in2life, τελείωσε. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v