Tormalina’s Beauty: Η πολυτιμότητα της ομορφιάς μας

Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα στο γραφείο ένα χαλαρωτικό μασάζ και μία περιποίηση προσώπου είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε. Επισκεφθήκαμε το ινστιτούτο αισθητικής Tormalina's Beauty και πειστήκαμε πως η ομορφιά δεν θα πρέπει να αποτελεί πολυτέλεια.
Tormalina’s Beauty: Η πολυτιμότητα της ομορφιάς μας
Το πρώτο πράγμα που αναρωτιέται κανείς περνώντας έξω από αυτό το πρωτότυπο ινστιτούτο και αντικρίζοντας τα καμπυλωτά, χρυσά γράμματα είναι… Τι είναι η Tormalina; Η Tormalina, λοιπόν, είναι ένας πανέμορφος υμιπολύτιμος λίθος που χαρίζει στον άνθρωπο ενέργεια, θάρρος, φιλία και αγάπη. Λένε, μάλιστα, πως η απόκτησή του διώχνει τη νευρικότητα, τις αρνητικές σκέψεις και την κακή ενέργεια, ενώ βοηθά στην συγκέντρωση και στη λήψη σωστών αποφάσεων.

Το ινστιτούτο ομορφιάς Tormalina’s Beauty, που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό τη λειτουργία του στα νότια προάστια, σκοπό έχει να προσδώσει στα χαρακτηριστικά του ημιπολύτιμου αυτού λίθου και το χάρισμα της ομορφιάς. Και, όπως ανακαλύψα όταν τελικά περιδιάβηκα το εντυπωσιακό κατώφλι του, διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να το πετύχει.

Η πρώτη μου σκέψη μπαίνοντας σε αυτό το εντελώς girlie ινστιτούτο ομορφιάς, με τις ροζ μεταξωτές ταπετσαρίες και το εκπληκτικό φούξια βελούδινο ανάκλιντρο στην είσοδό του, ήταν πως το προσωπικό μου παραμύθι μόλις ξεκίνησε. Η λεπτομέρεια στη διακόσμηση και το design, τα κομψότατα σχέδια από γυναίκες εν ώρα beaute στους τοίχους, ζωγραφισμένα όπως έμαθα στο χέρι από επαγγελματία σκηνογράφο, ο εντυπωσιακός μαύρος πολυέλαιος κρεμάμενος από ένα χρυσό καπιτονέ ταβάνι, προσδίδουν στο ινστιτούτο τον χαρακτήρα μιας υπερπολυτελούς μπουτίκ. Από αυτές που θα μπορούσαν να μετατρέψουν μία σταχτοπούτα σε πραγματική πριγκίπισσα, σε λίγες μόνο ώρες.

Τον αρχικό ενθουσιασμό μου ακολούθησε ένα πλατύ χαμόγελο μόλις συνειδητοποίησα, μερικές στιγμές μετά, ότι η ζεστασιά του χώρου οφείλεται πάνω από όλα στα φιλικά και χαρούμενα πρόσωπα που με υποδέχτηκαν μαζί με ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ. Τα κορίτσια της Tormalina’s ήταν πρόθυμα όχι μόνο να απαντήσουν στις όποιες απορίες μου περί αισθητικής και αδυνατίσματος, να μου δώσουν συμβουλές, να μου προτείνουν καλλυντικά και συγκεκριμένες θεραπείες αλλά και να συζητήσουν μαζί μου το οτιδήποτε, κάνοντας με να νιώσω ότι περιβάλλομαι από φίλους.

Και το… παραμύθι μου ξεκινά. Κάθομαι στη θέση των νυχιών και παρατηρώ το καλλιτεχνικό μανικιούρ, ενώ απολαμβάνω ένα χαλαρωτικό μασάζ ποδιών. Έπειτα, ανεβαίνω στους prive χώρους του ινστιτούτου και αφήνομαι στα χέρια της επαγγελματία αισθητικού που με μυεί στα μυστικά της πραγματικής θαλασσοθεραπείας των κορυφαίων spa της Biomaris, ενώ το ραντεβού μου ολοκληρώνεται με μία θεραπεία προσώπου-ματιών Hydradermie, που αφήνει το δέρμα μου συ-σγκλο-νι-στι-κά απαλό! Δεν υπερβάλλω, η θεραπεία αυτή για το πρόσωπο είναι κάτι σαν θείο άγγιγμα.

«Τελειώσαμε!», μου λέει μία από τις αισθητικούς, με την οποία κοντεύουμε να γίνουμε κολλητές. «Τελειώσαμε;», απαντώ, «Μπορώ να κάτσω λίγο ακόμα;». Η κοπέλα χαμογελά συναινετικά, αλλά στην είσοδο περιμένουν πολλά ακόμα ραντεβού που δείχνουν πολύ ανυπόμονα. Πληρώνω -ένα ποσό πολύ κατώτερο των προσδοκιών μου για υπηρεσίες πολύ ανώτερες των φαντασιώσεών μου- και κλείνω ταυτόχρονα το ραντεβού μου για την επόμενη φορά.

Φαίνεται πως τα μυστικά της ημιπολύτιμης Tormalina’s θα αποτελέσουν στο εξής την προσωπική μου πολυτέλεια…

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα:
14:00-21:00
Τρίτη-Παρασκευή: 11:00-20:00
Σάββατο: 10:00-17:00 (κατόπιν ραντεβού)

Tormalina’s Beauty: Ναϊάδων 49, Π. Φάληρο, τηλ. 210 9814390.

* Δείτε στα Σχετικά Documents τις ακριβείς υπηρεσίες του Tormalina’s Beauty.

Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v