Καλλυντικά 2008: Αυτή τη χρονιά ακόμα πιο όμορφες!

Κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της, οφείλει να είναι πλήρως ενημερωμένη για ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί στη μαγευτική αγορά της ομορφιάς. Αυτή τη φορά ανατρέξαμε στους νέους καταλόγους των οίκων καλλυντικών και σας παρουσιάζουμε 10 ολόφρεσκα προϊόντα που θα λάβουν εξέχουσα θέση φέτος στο boudoir μας.
Καλλυντικά 2008: Αυτή τη χρονιά ακόμα πιο όμορφες!
Η νέα χρονιά υποδέχεται, μεταξύ άλλων, και έναν αριθμό από ολόφρεσκα καλλυντικά, που εδώ και μήνες δημιουργούνται, τεστάρονται και τελειοποιούνται από τα εργαστήρια των μεγαλύτερων οίκων ομορφιάς.

Ανατρέξαμε στους ανανεωμένους καταλόγους των εταιριών αυτών και «ψαρέψαμε» 10 από τα εντυπωσιακότερα προϊόντα του 2008 για το πρόσωπο και το σώμα που θα μας κάνουν για μία ακόμα χρονιά να δείχνουμε όμορφες και λαμπερές. Πολλά από αυτά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα στην ελληνική αγορά, γι’αυτό και οι τιμές τους διατίθενται κατά προσέγγιση.

Αναβαθμίστε την καθημερινή ρουτίνα της περιποίησης του προσώπου και του σώματός σας με κάποια από τα καλύτερα, ολοκαίνουργια προϊόντα ομορφιάς της χρονιάς:

1. Clinique Redness Solutions: Μία νέα σειρά από τέσσερα προϊόντα ενάντια στις κοκκινίλες: Urgent Relief Crème, Daily Relief Crème, Soothing Cleanser, Daily Protective Base SPF. Τα -πάντα αντιαλλεργικά- προϊόντα αυτά είναι παρασκευασμένα, μεταξύ άλλων, με καταπραϋντικό εστέρα υδροκορτιζόνης, λευκό, κίτρινο και κόκκινο τσάι και εκχύλισμα βρώμης, τα οποία αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις επιδερμίδες που ερεθίζονται και κοκκινίζουν.

Τιμή: Από 15 έως 40 ευρώ (ανάλογα το προϊόν).


2. Elizabeth Arden Intervene Makeup SPF 15: Με κύριο πρωταγωνιστή την Βιοδορμίνη (Biodormin), το νέο αυτό αντιγηραντικό make up της Elizabeth Arden δημιουργήθηκε για εσάς που θέλετε απλά να δείχνετε αψεγάδιαστες. Περιέχει δείκτη προστασίας, είναι αντιαλλεργικό, έχει σαν βάση του το νερό και το αποτέλεσμα που θα δείτε στο πρόσωπό σας θα είναι απλά… άψογο.


Τιμή: Περί τα 35 ευρώ


3. Chanel Crème Gloss Lumière: Ένα μοναδικό, απαλό, κρεμώδες κραγιόν που δεν «κολλάει» και χαρίζει στα χείλη αδαμάντινη λάμψη. Διατίθεται σε εύχρηστη μορφή απλικατέρ-στυλό για απόλυτη ακρίβεια στην τοποθέτηση είτε είστε στο δρόμο ή στο σπίτι. Σε έξι υπέροχες αποχρώσεις.

Τιμή: Περί τα 30 ευρώ


4. Estèe Lauder Revelation Age-Resisting Brightening Crème for Dry/ Normal/ Combination Skin:
Μία πρωτοποριακή κρέμα για μοναδική απαλότητα και λάμψη. Ιδανική για τα πρώτα σημάδια της γήρανσης, δημιουργήθηκε για να αντιμετωπίσει τους ανομοιόμορφους χρωματικούς τόνους του προσώπου, τη θαμπάδα, τις λεπτές και στεγνές γραμμές. Έχει την ικανότητα να δημιουργεί στιγμιαία ένα βέλο άμεσης κάλυψης. Χάρη στο σύμπλεγμα Τριβιταμίνης C που περιέχει το δέρμα λάμπει και δείχνει πιο νεανικό. Τοποθετείται όλες τις ώρες της μέρας μόνο σε καθαρό δέρμα.
Τιμή: Περί τα 60 ευρώ

5. Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks:

Μία εντυπωσιακή μάσκαρα για ενισχυμένο όγκο και εξωφρενικό μήκος. Η εμπλουτισμένη φόρμουλα με ultra-black χρωστικές συνδυασμένη με ένα πρωτοποριακό βουρτσάκι που ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες και τις κάνεις να δείχνουν πιο φυσικές, απλώνοντας το χρώμα κατά μήκος τους, θα σας χαρίσει βαθιές, έντονες βλεφαρίδες. Διατίθεται σε έξι αποχρώσεις.

Τιμή: Περί τα 25 ευρώ

6. La Prairie Cellular Treatment Foundation Cream Finish: Μία πούδρα περλέ, εμπλουτισμένη με αντιοξειδοτικά που βοηθούν στην ταχύτερη ανάπλαση του δέρματος και επιδιορθώνουν τις ατέλειες. Η ελαφριά της σύνθεση τρέφει το δέρμα, ενώ παράλληλα χαρίζει απόλυτη, φυσική κάλυψη. Διατίθεται σε οχτώ αποχρώσεις.

Τιμή: 95 ευρώ


7. Carita La Cheveu Nutri-Repairing Radiance Shampoo:
Τα μαλλιά που λούζονται συχνά χάνουν γρήγορα τον όγκο και τη λάμψη τους. Αντί για καθημερινό λούσιμο η Carita προτείνει λούσιμο ανά τρεις μέρες με το Nutri-Repairing Radiance Shampoo που καθαρίζει τα μαλλιά σε βάθος διατηρώντας την υγρασία και τη στατικότητά τους. Ιδανικό για ξηρά και ατίθασα μαλλιά. (Προϊόντα Carita θα βρείτε στα καταστήματα Hondos, στο stand της Shiseido).

Τιμή: 20,90 ευρώ

8. Apivita Body Milk with Bergamot & Green Tea: Ένα μοναδικό φυσικό μείγμα από περγαμόντο και πράσινο τσάι που ενυδατώνει, προστατεύει και περιποιείται το δέρμα, προσφέροντας μία αίσθηση ευεξίας και αρμονίας. Το πράσινο τσάι με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες αντιστέκεται στην πρόωρη γήρανση, ενώ το αμύγδαλο και τα έλαια σταφυλιού ενυδατώνουν το δέρμα σε βάθος. Χρησιμοποιήστε το μετά το μπάνιο. (Προϊόντα Apivita θα βρείτε στο κατάστημα Apivita Shop & Polis Spa, Σόλωνος 26, Αθήνα, τηλ. 210 36 40 560).

Τιμή: 12,90 ευρώ

9. Biotherm Multi Recharge: Το Multi Recharge λειτουργεί ως καθημερινή «αναφόρτιση» στα κύτταρα του δέρματος παρέχοντάς του τις απαραίτητες δόσεις ενυδάτωσης, αναζωογόνησης και προστασίας. Στην καρδιά της φόρμουλας βρίσκονται τα εκχυλίσματα του αγνού τζίνσενγκ συνδυασμένα με υπερ-ενεργά αντιοξειδωτικά βιταμινών C και E αλλά και με αγνά εκχυλίσματα θερμικού πλαγκτόν.


Τιμή: Περί τα 45 ευρώ



10. Lancôme L. U. C. I.:
Η Lancôme πρωτοπορεί για άλλη μια φορά στο μακιγιάζ και παρουσιάζει τη νέα της σειρά Luminiscent Colorless Color Intelligence. Τι σημαίνει αυτό; Μία σειρά από «άχρωμα» χρώματα και καλλυντικά, που σκοπό έχουν, με τρόπο μαγικό, να αναδείξουν τη φυσική λάμψη του δέρματος. Η σειρά προορίζεται για την Άνοιξη του 2008 και περιλαμβάνει ένα μοναδικό eye-liner σε φωτεινό μοβ χρώμα που αναδεικνύει το βλέμμα, λαμπερές σκιές διαρκείας σε παλ αποχρώσεις αλλά και σε μαύρο για τις βραδινές μας εξόδους, μαλακά μολύβια ματιών σε δροσερό ροζ και μαύρο χρώμα, σκιά σε απαλό μπεζ και βερικοκί, κρυστάλλινα ρουζ, λαμπερά ημιδιάφανα κραγιόν αλλά και μία σειρά από υγρά make up που σκοπό έχουν να «δέσουν» αρμονικά με τις αποχρώσεις του δέρματος. Υπομονή μέχρι την Άνοιξη…

Τιμή: Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα

Coming soon… Περιμένουμε με ανυπομονησία την επαναστατική αντιγηραντική κρέμα που πρόκειται να λανσάρουν σε λίγο καιρό τα επιστημονικά ινστιτούτα του οίκου Dior. Βασισμένη στην αναζωογονητική λειτουργία των βλαστοκυττάρων και με οδηγό τα πιο σύγχρονα μέσα της κοσμετολογίας, το προϊόν αυτό αναμένεται να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα στις αντιρυτιδικές κρέμες διώχνοντας τα σημάδια του χρόνου ακόμα πιο μακριά.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v