Κέντρο Detox: Ευεξία που... επιστρέφει στη φύση

Καυσαέριο, μόλυνση, καθημερινό στρες, κακής ποιότητας διατροφή είναι οι βασικοί παράγοντες που ευθύνονται για τις τοξίνες που συσσωρεύονται στον οργανισμό μας, επιβαρύνοντας την υγεία και τη φυσική μας κατάσταση. Τη λύση έρχεται να δώσει το Κέντρο Φυσικής Ευεξίας Detox, με τα υπερσύγχρονα προγράμματα αποτοξίνωσης που παρέχει.
Κέντρο Detox: Ευεξία που... επιστρέφει στη φύση
Το κέντρο φυσικής ευεξίας Detox δημιουργήθηκε, πριν από μερικά χρόνια, από μια ομάδα επιχειρηματιών και επιστημόνων, με βασικό στόχο την ανάπτυξη μιας επιχείρησης που θα αποτελούσε πρότυπο και φυτώριο για έναν πιο υγιή κόσμο. Προσφέροντας επιστημονικές υπηρεσίες βασισμένες στο πρωτόκολλο Detoxification, εμπλουτισμένες με διευρυμένες υπηρεσίες σωματικής βελτίωσης και φυσικής ευεξίας όπως είναι το personal training, οι υπηρεσίες διαιτολόγου και άλλες που ενσωματώνονται συνεχώς στις υπάρχουσες του κέντρου, το κέντρο Detox αποτελεί ένα από τα πρώτα κέντρα του είδους του παγκοσμίως.

Το σκεπτικό της δημιουργίας, και της μέχρι σήμερα λειτουργίας, του κέντρου είναι η παροχή των υπηρεσιών εκείνων που θα βοηθήσουν τον σύγχρονο άνθρωπο να αντιμετωπίσει τις συνθήκες στις οποίες η σύγχρονη τεχνολογία και ο τρόπος διαβίωσης τον υποχρεώνουν να εκθέτει το σώμα του, που όμως είναι φτιαγμένο εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια, να λειτουργεί σε πολύ πιο φυσικές συνθήκες.

Σκοπός της επιστημονικής ομάδας του κέντρου, Γενικός Διευθυντής του οποίου είναι σήμερα ο ιατρός Dr Δ.Τσουκαλά, γνώστης του πρωτοκόλλου, και επιτυχημένος ιατρός και διευθυντής του Ε.Σ.Υ., είναι το πρόγραμμα να γίνει ευρέως γνωστό στην χώρα μας και με την επιτυχία του να μπορέσει να δημιουργηθεί το ρεύμα εκείνο που θα επιτρέψει την ευρεία του διάδοση ακόμα και εκτός συνόρων ώστε να συμβάλει στην υγεία και το γενικό επίπεδο διάθεσης των μελών της κοινωνίας.

Πρωταρχική υπηρεσία του Detox, το ομώνυμο πρόγραμμα αποβολής τοξινών περιλαμβάνει ειδική διατροφή, ελαφριά άσκηση και πολύ σάουνα, υπό την ιατρική παρακολούθηση των ιατρών του κέντρου. Το μόνο που απαιτείται από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα είναι η καθημερινή τους παρουσία στο κέντρο, για 1-4 ώρες για ένα διάστημα τριών εβδομάδων κατά μέσο όρο.

Το πρόγραμμα δε χρειάζεται να επαναληφθεί, παρά μόνο για τα μέλη των ομάδων ειδικού κινδύνου, που θα εκτεθούν μετά την παρακολούθηση του προγράμματος εκ νέου σε περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου –όπως είναι, για παράδειγμα, οι πυροσβέστες.

Άλλες υπηρεσίες του κέντρου φυσικής ευεξίας Detox περιλαμβάνουν personal training, ανάλυση του σωματότυπου και της φυσικής κατάστασης των επισκεπτών και κατάρτιση ενός εντελώς προσωπικού προγράμματος άσκησης από τους πλέον ενημερωμένους γυμναστές, Γονιδιακό Τεστ ΒΒΝ το οποίο εντοπίζει γενετικές μεταλλάξεις, δηλαδή προσδιορίζει το γενετικό προφίλ, αναλύοντας συγκεκριμένα γονίδια που σχετίζονται με την προδιάθεση για συγκεκριμένες παθήσεις, λιπομέτρηση και διατροφική συμβούλευση από ιατρό και διαιτολόγο.

Πρόσφατα τo Detox Center έγινε εταιρικό μέλος της International Health, Racquet & Sportsclub Association (IHRSA-Διεθνής Ένωση Health Club, Αθλητικών Club και Τένις), της μεγαλύτερης ένωσης, παγκοσμίως, σχετικά με την υγεία και το fitness. Αποστολή της IHRSΑ είναι να αναπτύξει, να προστατέψει και να προωθήσει τα μέλη της, τα οποία ενεργοποιούνται δυναμικά σε αυτούς τους τομείς, παρέχοντάς τους προνόμια που θα τα βοηθήσουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικά. Αριθμεί 8.500 Clubs-μέλη σε περισσότερες από 74 χώρες, 604 «εν δυνάμει» μέλη και διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο αποτελείται και εκλέγεται αποκλειστικά από μέλη. Η IHRSA αντιπροσωπεύει και στηρίζει πρωτοβουλίες που προωθούν ένα υγιές και δραστήριο στιλ ζωής, συμβάλλοντας θετικά στη λύση του συνεχώς αυξανόμενου προβλήματος της παχυσαρκίας και άλλων θεμάτων που άπτονται του ευρύτερου τομέα της υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site του Κέντρου Detox ή επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 210 6009008.

Κέντρο Φυσικής Ευεξίας Detox, Μεσογείων 429 (Β' Όροφος), Αγία Παρασκευή, τηλ.: 210 6009008.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v