Αποτελέσματα διαγωνισμού Cuvée 589!

Είστε εσείς ο τυχερός ή η τυχερή που κέρδισε το ολοκαίνουριο, συλλεκτικό κρασί Cuvée 589 για το οποίο μιλάνε όλοι; Διαβάστε μήπως δείτε το όνομά σας στη λίστα των νικητών!...
Αποτελέσματα διαγωνισμού Cuvée 589!
Ειλικρινά δεν περίμενα τόσο μεγάλη και ενθουσιώδη συμμετοχή στον διαγωνισμό μου για το Cuvée 589! Και πρέπει να σας πω ότι πραγματικά με συγκίνησαν τα καλά σας λόγια και οι ευχές οι οποίες συνόδευσαν τις συμμετοχές των περισσότερων. Σας ευχαριστώ διπλά!
 
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, πριν από λίγο τελείωσα με την επεξεργασία όλων των μηνυμάτων! Και παρότι ήταν ανέλπιστα πολλά, οι νικητές είναι ξεκάθαροι, με τον πρώτο (την πρώτη, για την ακρίβεια) να έχει πέσει ακριβώς διάνα!
 
Πριν αποκαλύψω τους τυχερούς, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι διάλεξα το προσωπικό μου allocation του συγκεκριμένου κρασιού τελείως στην τύχη. Οι αριθμοί που έχω στα χέρια μου είναι τελείως τυχαίοι και άσχετοι μεταξύ τους. Μάλιστα, από τις δικές σας συμμετοχές συνειδητοποίησα ότι ούτε μου πέρασε από το μυαλό να ζητήσω τη φιάλη με το Νούμερο 1 (τιμής ένεκεν, ως εμπνευστής και νονός του κρασιού), αλλά ούτε και την 589, την οποία, παρεμπιπτόντως, ανοίξαμε συμπτωματικά χτες το βράδυ, στο δημοσιογραφικό δείπνο που παραθέσαμε για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του Cuvée 589!
 
Λοιπόν, αρκετά με το μπλα-μπλα. Η (εικονιζόμενη) φιάλη που είχα στα χέρια μου την ώρα που προκήρυσσα τον διαγωνισμό, και την οποία έβαλα αμέσως στην άκρη για αυτό το σκοπό, φέρει τον αριθμό 1350. Έτσι, οι νικητές είναι οι εξής:
 
- Η κυρία Μαλβίνα Γεωργακά μάντεψε ακριβώς 1350! Αν εκείνη τη μέρα δεν έπαιξε και τζόκερ, σήμερα πρέπει να το έχει μετανιώσει πικρά. Ας είναι όμως, για εμάς είναι η μεγάλη νικήτρια, αφού κερδίζει την φιάλη με τον αριθμό 1350 στο συλλεκτικό της ξυλοκιβώτιο και με προσωπική επιστολή με βεβαίωση του αριθμού φιάλης με την υπογραφή μου!
 
- Η κυρία Δέσποινα Μιχαήλ διάλεξε το 1353! Κερδίζει λοιπόν τη δική της αριθμημένη φιάλη του Cuvée 589 σε πολυτελή χαρτονένια κασετίνα, επίσης με επιστολή μου για βεβαίωση του αριθμού φιάλης!
 
- Ο κύριος Λευτέρης Βολάνης επέλεξε το 1370 κι έτσι κερδίζει το μαύρο t-shirt με το λογότυπο του #winelover με τη ροζ κορδέλα της καμπάνιας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού!
 
Οι νικητές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μου με email στην διεύθυνση [email protected], για να κανονίσουμε την παραλαβή των δώρων τους.
 
Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σε αυτόν τον αυθόρμητο διαγωνισμό που διοργάνωσα για να δώσω την ευκαιρία σε κάποιους φίλους του κρασιού να απολαύσουν το ιστορικό και εξαιρετικό Cuvée 589.
 
Όποιος θέλει να μάθει περισσότερα για το ξεχωριστό αυτό κρασί, μπορεί να επισκεφθεί την ειδική ιστοσελίδα του στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.cuvee589.gr.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v