¡Buenos Dias Barcelona!

Θα σας αποχωριστώ για λίγο, αλλά είναι για καλό. Βλέπετε φεύγω για Βαρκελώνη, για να συνοδεύσω το γκρουπ των hardcore οινο-τουριστών από την παρέα του Σεμιναρίου Απόλαυσης του Κρασιού, σε (άλλο) ένα αξέχαστο οινο-γαστρονομικό ταξίδι - αυτή τη φορά στους δρόμους του κρασιού της Καταλονίας.

Το ταξίδι περιλαμβάνει επισκέψεις στα τεράστια οινοποιεία-υπερπαραγωγές του Penedès, τα boutique οινοποιεία στα απάτητα μονοπάτια του Priorat και του γειτονικού Montsant, αλλά και πολύ Βαρκελώνη - μία πόλη που ξέρετε ότι λατρεύω. Και βέβαια, θα είναι ένα ταξίδι γεμάτο από απίστευτες, αυθεντικές τοπικές γεύσεις, αλλά και από εξαιρετικό κρασί κάθε τύπου: αφρώδες (cava), λευκό και μεγαλειώδες ερυθρό.

Όπως πάντα, θα έχω μαζί μου laptop, κάμερες, κλπ, και θα προσπαθήσω να σας στείλω απευθείας ανταποκρίσεις. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρω (γιατί το πρόγραμμα είναι σούπερ-εντατικό), υπόσχομαι ότι θα σας τα πω όλα, με το νί και με το σίγμα, από αυτήν εδώ τη σελίδα, αλλά και από το ραδιόφωνο.

Και μια και το θυμήθηκα, μην ξεχάσετε να συντονιστείτε στον City 99.5FM και την εκπομπή Lemy Boucaliaun το Σάββατο στις 2μμ. Η εκπομπή θα είναι μεν ηχογραφημένη, αλλά θα περιλαμβάνει μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κορυφαίο Έλληνα σομελιέ Γιώργο Λούκα, γεμάτη γνώση, πληροφόρηση και ευτράπελα, για να αποκαταστήσουμε την ενίοτε διαστρεβλωμένη εικόνα που έχουμε για το ρόλο του σομελιέ σε ένα εστιατόριο.

Καλή αντάμωση!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v