Δυναμική επιστροφή στο ηλεκτρονικό εμπόριο!

Ξέρω, όταν περνάς καλά και έχεις πάθος γι αυτό που κάνεις, δεν φαίνεται. Όμως οι τελευταίοι 8 μήνες ήταν για μένα ένα διάστημα πολύ σκληρής δουλειάς. Γιατί το να προσπαθείς να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου, να παραμένεις μέσα στην αγορά για να μη χάσεις τον παλμό της, αλλά ταυτόχρονα να ετοιμάζεις κάτι μεγάλο και καινούριο, σημαίνει ελάχιστο ύπνο, σωστή διαχείριση του χρόνου και προσεκτική ιεράρχηση στόχων και δραστηριοτήτων. Δεν ξέρω αν τα κατάφερα όλα στην εντέλεια, πάντως η ώρα της αρχής ενός νέου επαγγελματικού κεφαλαίου ήρθε και επίσημα!

Στα τέλη του προηγούμενου έτους αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό την πρόταση να τεθώ επικεφαλής της ομάδας που θα σχεδιάσει και θα τρέχει το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Κάβας KYLIX, το kylix.gr. Έχοντας ήδη την εμπειρία ενός επιτυχημένου παρόμοιου εγχειρήματος στο ενεργητικό μου, η πρόκληση ήταν μεγάλη και οι στόχοι και οι προσδοκίες τέθηκαν εξ αρχής πολύ ψηλά. Δεν ξεκινήσαμε από το μηδέν, βέβαια - κάθε άλλο. Το brand KYLIX είναι δυνατό εδώ και χρόνια και χαίρει τεράστιας εκτίμησης στην αγορά, τόσο εντός του κλάδου, όσο και από το ίδιο το κοινό. Επίσης, η μητρική εταιρεία του, ο ΟΙΝΟΚΟΣΜΟΣ, είναι ένας από τους πλέον αξιόλογους παίκτες στην εισαγωγή και διανομή εκλεκτών οίνων και ποτών από όλο τον κόσμο. Το ζητούμενο, ωστόσο, ήταν να σχεδιάσουμε από την αρχή το ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτή τη φορά όμως με προδιαγραφές αισθητικής και λειτουργικότητας διεθνούς επιπέδου. Και μπορεί να επενδύσαμε ατέλειωτο χρόνο, κόπο και πόρους, αλλά, πιστεύω, τα καταφέραμε.

Θεωρώ το kylix.gr τον απόλυτο (ηλεκτρονικό) προορισμό του σύγχρονου ευζωιστή. Διαθέτει έναν εντυπωσιακό - σε πλήθος και σε βάθος - κατάλογο από επιλεγμένα κρασιά του Ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα, αλλά δεν σταματάει εκεί. Στα πρότυπα του εξαιρετικά επιτυχημένου καταστήματος της "οικογένειας" στο Κολωνάκι, οι σελίδες του φιλοξενούν μία από τις πιο πλούσιες συλλογές ουίσκυ σε Ευρωπαϊκό (τουλάχιστον) επίπεδο, καθώς και έναν συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο από τα πιο σπάνια και περιζήτητα οινοπνευματώδη - τζιν, βότκα, τεκίλα, ρούμι, αλλά και λικέρ που ελάχιστοι γνωρίζουν αλλά όλοι θα αγαπήσουν. Επιπλέον, για τους επαγγελματίες, αλλά και για τους ερασιτέχνες mixologists, προσφέρει τα πιο ψαγμένα bitters, σιρόπια και αξεσουάρ που χρειάζονται για την παρασκευή κλασικών, καινούριων, αλλά και αυτοσχέδιων κοκτέιλς. Σε όλα αυτά, προσθέστε και εκλεκτές μπύρες, είδη delicatessen και μία μεγάλη γκάμα από δώρα και αξεσουάρ. Τα πάντα σε τιμές που έχουν υπολογιστεί πολύ προσεκτικά ώστε να είναι απόλυτα ανταγωνιστικές.

Είμαι απίστευτα υπερήφανος για το kylix.gr και σας προσκαλώ να το επισκεφθείτε και να περιηγηθείτε στις σελίδες του. Θα μας βρείτε και στο Facebook και σύντομα και στο Twitter - αγαπάμε τα social media και μέσα από αυτά θα μαθαίνετε τα νέα μας, τις προσφορές μας, τις συνεχείς νέες αφίξεις στον κατάλογο, τις εκδηλώσεις μας. Επίσης, μέσα από το blog μου στο kylix.gr, θα διαβάζετε τα σχόλια, τις συμβουλές και τις προτάσεις μου για θέματα αυστηρά... οινοπνευματώδη. Και βέβαια, στον έξω κόσμο, τον τρισδιάστατο, η διαχρονικά εξαιρετική Κάβα KYLIX στο Κολωνάκι (Καρνεάδου 20 / 210-7245143) θα συνεχίσει να αποτελεί έναν από τους αγαπημένους προορισμούς όλων ημών των φίλων του φίνου κρασιού και ποτού, ενώ για τους πελάτες του kylix.gr, θα παρέχει το πολύ σημαντικό προνόμιο της παραλαβής παραγγελιών από εκεί σε ώρες βραδυνές, εκτός του ωραρίου των λοιπών καταστημάτων.

Α και, αν και είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε για την ετήσια γευσιγνωσία της εταιρείας ΟΙΝΟΚΟΣΜΟΣ που θα γίνει αυτή την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, από τις 2 το μεσημέρι ως τις 8 το βράδυ, στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στο Σύνταγμα, σας το υπενθυμίζω γιατί θα χαρώ πολύ να σας δω εκεί. Οι συνεργάτες μου κι εγώ θα σας παρουσιάσουμε ορισμένες από τις εκλεκτότερες ετικέτες κρασιού από όλο τον κόσμο, που κοσμούν τον κατάλογο του ΟΙΝΟΚΟΣΜΟΥ, ενώ για να γιορτάσουμε την δυναμική επανείσοδο του kylix.gr στον στίβο του ηλεκτρονικού εμπορίου, θα κάνουμε και μία κλήρωση, στην οποία τρεις τυχεροί επισκέπτες θα κερδίσουν από μία συλλεκτική φιάλη κρασιού magnum.

Καλωσόρισες kylix.gr!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v