Σεμινάριο Απόλαυσης του Κρασιού - Νέος Κύκλος

Είμαι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσω έναν ακόμα κύκλο του Σεμιναρίου Απόλαυσης του Κρασιού, που ξεκινάει την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011.


Επίκεντρο του Σεμιναρίου είναι πάντα το κρασί, και στόχος του να μας μάθει να το απολαμβάνουμε μέσα από τη γνώση, την εμπειρία, αλλά και την καλή παρέα. Το καλό κρασί έχει τον δικό του τρόπο να μας φέρνει πιο κοντά και να μας γεμίζει χαρά και ελπίδα, αξίες ανεκτίμητες στις δύσκολες μέρες που ζούμε.


Το Σεμινάριο Απόλαυσης του Κρασιού απευθύνεται αποκλειστικά σε ερασιτέχνες οινόφιλους που αγαπούν το κρασί, το φαγητό και την καλή ζωή, και τους προσφέρει τις βασικές γνώσεις που πρέπει να έχουν, για να είναι συνειδητοποιημένοι καταναλωτές και πελάτες.


Πολύ συνοπτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Εισαγωγή στο κρασί (1 συνάντηση), παρουσίαση των βασικών οινοπαραγωγικών περιοχών της Ελλάδας (3 συναντήσεις), παρουσίαση των βασικών οινοπαραγωγικών περιοχών του παλαιού και του νέου οινικού κόσμου (3 συναντήσεις), αφρώδη και επιδόρπια κρασιά και Σαμπάνια (1 Συνάντηση).


Κάθε συνάντηση διαρκεί περίπου 2 ώρες, συμπεριλαμβανομένου του θεωρητικού, αλλά και του πρακτικού μέρους (δοκιμή κρασιών). Ξεκινώντας την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, τα σεμινάρια θα λαμβάνουν χώρα κάθε Τετάρτη για 8 εβδομάδες, στις 7.00μμ, στον εξαιρετικό privé χώρο του ολοκαίνουριου εστιατορίου Abovo, στο Κεφαλάρι (Κολοκοτρώνη 37, Πλατεία Κεφαλαρίου). Το κόστος συμμετοχής στο Σεμινάριο, συμπεριλαμβανομένων όλων των Ελληνικών και ξένων κρασιών που δοκιμάζονται κατά τη διάρκειά του, είναι €250.


Σε τακτική βάση θα διοργανώνουμε επισκέψεις/παρουσιάσεις από γνωστούς οινοπαραγωγούς και άλλους ανθρώπους του χώρου του κρασιού, θεματικά δείπνα, καθώς και εκδρομές σε οινοποιεία εντός, αλλά και εκτός Αττικής. Έχοντας κλείσει πλέον 4 χρόνια σεμιναρίων μέχρι σήμερα, έχουμε δημιουργήσει ένα άτυπο "club" ανθρώπων που αγαπούν το καλό φαγητό, το καλό κρασί και γενικά την καλοπέραση, και το οποίο με κάθε νέο κύκλο μεγαλώνει. Είμαστε πλέον ουσιαστικά μία εξαιρετική παρέα που περνάει πολύ καλά κάθε φορά που συγκεντρώνεται.


Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει ή έχει οποιαδήποτε απορία, μπορεί να έρχεται απευθείας σε επαφή μαζί μου, στέλνοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Όπως πάντα, οι θέσεις στο Σεμινάριο είναι περιορισμένες και τηρείται σειρά προτεραιότητας.


Θα χαρώ πολύ να σας καλωσορίσω όλους στο Σεμινάριο, αλλά και στην όμορφη παρέα όλων των φίλων της απόλαυσης του κρασιού!...

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v