#winelover seminar 2018 - sold out εντός 24ώρου!

Ένας καινούριος κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς. Οι #winelovers συνεχίζουμε να αυξανόμαστε και να πληθαίνουμε εντυπωσιακά!
#winelover seminar 2018 - sold out εντός 24ώρου!
Το πρόγραμμα έλεγε ότι σήμερα θα έκανα αυτή την ανάρτηση για να αρχίσουν να συμπληρώνονται οι συμμετοχές για τον πρώτο κύκλο του #winelover seminar για το 2018. Δεν θα το ακολουθήσουμε όμως (και) αυτή τη φορά - για καλό είναι όμως. Βλέπετε, πριν κάνω οποιαδήποτε ανακοίνωση, ενημέρωσα - ως όφειλα - την (μεγάλη) λίστα αναμονής από τους προηγούμενους κύκλους, καθώς και τους "αποφοίτους", που πάντα θέλουν να μοιραστούν την #winelover εμπειρία με φίλους, συγγενείς κλπ, και αυτό ήταν κάτι παραπάνω από αρκετό για να κλείσουν οι θέσεις. Σε κάτι λιγότερο από 24 ώρες, για να είμαστε ακριβείς.
 
Ξεκινάμε τον νέο κύκλο, λοιπόν, στις 5 Φεβρουαρίου, με πολύ κέφι και λαχτάρα να γνωρίσουμε τον Ελληνικό και τον Παγκόσμιο αμπελώνα, ενώ ταυτόχρονα θα μυούμαστε στην απόλαυση και τον πολιτισμό του κρασιού, με λίγα λόγια, στο πνεύμα του πραγματικού #winelover. Οι συναντήσεις μας θα γίνονται στον όμορφο (και τέλειο για την περίσταση) χώρο του House of Wine στο Χαλάνδρι ή, όπως λέμε, #inthehouse.
 
Ξέρω ότι είστε πολλοί που δεν προλάβατε να δηλώσετε συμμετοχή κι έτσι, δυστυχώς, δεν θα είστε μαζί μας σε αυτόν τον κύκλο. Οι θέσεις είναι επίτηδες περιορισμένες καθώς η παρέα μας πρέπει πρωτίστως να απολαμβάνει το σεμινάριο και να "δένεται" καλύτερα, με στόχο πάντα να ενσωματωθεί στο τέλος στο όμορφο alumni club μας, με το οποίο έχουμε μοιραστεί τόσες συναρπαστικές οινογαστρονομικές και τουριστικές εμπειρίες ως τώρα - κι έρχονται κι άλλες! Ελπίζω και εύχομαι ότι θα σας έχουμε μαζί μας σε κάποιον από τους επόμενους κύκλους.
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη και το ενδιαφέρον όλων σας! Μακάρι να μεγαλώνουμε με τέτοιους ρυθμούς των κύκλο των #winelovers πάντα!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v