ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMETSeminar On Wine Pleasure

Νέος κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει!

Νέος κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει!

Επειδή το καλοκαίρι έφυγε και οι διακοπές τελείωσαν, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάθε κατεργάρης πρέπει να πάει στον παγκο του. Για τους κατεργάρηδες που αγαπούν το κρασί και θέλουν να το γνωρίσουν καλύτερα, έχω να προτείνω έναν πολύ καλύτερο πάγκο: τη μπάρα του House of Wine, στο Χαλάνδρι, όπου μπορούν να παρακολουθήσουν τον νέο κύκλο του #winelover seminar!
 
Ναι λοιπόν, ξαναρχίζουμε και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου! Μου το ζητάτε εδώ και μήνες άλλωστε. Κι εγώ, άλλο που δεν θέλω - να σας καλωσορίσω στην παρέα των winelovers και να μοιραστώ μαζί σας γνώση και πληροφορίες, ιστορίες και προσωπικές μου εμπειρίες από την πορεία μου στο κρασί τα τελευταία 12 χρόνια, αλλά και εξαιρετικά κρασιά, αντιπροσωπευτικά από βασικές ποικιλίες και διάσημες περιοχές ανά τον πλανήτη, που επιλέγω κάθε φορά για εσάς (ή που φέρνω στις αποσκευές μου από τα ταξίδια μου).
 
Μέσα σε 8 δίωρες, εβδομαδιαίες συναντήσεις, μαθαίνουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ένας συνειδητοποιημένος οινόφιλος και δοκιμάζουμε μαζί διαλεγμένες ετικέτες κρασιού από τον Ελληνικό και τον Παγκόσμιο αμπελώνα. Το #winelover seminar απευθύνεται σε αρχάριους φίλους του κρασιού που θέλουν να μάθουν να επιλέγουν και να απολαμβάνουν με γνώση και άποψη στην κάβα, το εστιατόριο, το σούπερ μάρκετ, την παρέα, το σπίτι.
 
Και βέβαια, μετά την ολοκλήρωση του κάθε κύκλου του σεμιναρίου, δεν χανόμαστε! Οι #wineloverseminaralumni είμαστε μια παρέα που συνεχώς μεγαλώνει για να μοιραζόμαστε το πάθος μας για την απόλαυση του κρασιού σε εκδρομές, γεύματα, γευσιγνωσίες και άλλα πολλά!
 
Έχω τη μεγάλη χαρά να παρουσιάζω το #winelover seminar από το 2007. Μάλιστα, ο κύκλος αυτός είναι και επετειακός, κλείνουμε 10ετία! Παρεμπιπτόντως, όχι ότι έχω πρόβλημα να μιλάω για τον εαυτό μου, αλλά αν κάποιος θέλει να ξέρει περισσότερα για μένα, μπορεί να τα βρει στη σελίδα lelekas.com.
 
Ο νέος κύκλος του #winelover seminar, λοιπόν, ξεκινάει την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 7μμ και θα ολοκληρωθεί σε 8 Δευτέρες, στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα. Το σεμινάριο θα διεξάγεται στον όμορφο χώρο του House of Wine στο Χαλάνδρι (Εθνικής Αντιστάσεως 40). Το κόστος είναι €250 και οι θέσεις περιορισμένες.
 
Για ερωτήσεις και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου με email στην διεύθυνση seminar@telegourmet.org.

SPONSORED LINKS

"Για αυτόν που έχει πίστη, καμιά εξήγηση δεν είναι αναγκαία. Για αυτόν που δεν έχει πίστη, καμιά εξήγηση δεν είναι δυνατή."

Θωμάς Ακινάτης

  • 1909 - Γεννιέται ο Φερδινάνδος Πόρσε, ιδρυτής της ομώνυμης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
    1922 - Ο Κεμάλ γνωστοποιεί στη Γαλλία ότι θα σεβαστεί τη συμμαχική ουδέτερη ζώνη αν η Τουρκία πάρει την Ανατολική Θράκη.
    1940 - Ανακαλύπτεται ελληνική προϊστορική λιμναία πόλη, αναγόμενη σε εποχή παλιότερη του 2000 π.Χ. στη λίμνη της Καστοριάς.
    1970 - Κραυγάζοντας "Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα", ο φοιτητής Κώστας Γεωργάκης αυτοπυρπολείται στη Γένοβα της Ιταλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το στρατιωτικό καθεστώς στην Ελλάδα.

© 2002-2017 MEDIA2DAY