ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMETSeminar On Wine Pleasure

Νέος καλοκαιρινός κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει!

Νέος καλοκαιρινός κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει!

To #winelover seminar, το σεμινάριο οινογνωσίας που κάνει τη δίψα για γνώση του κρασιού αγάπη, παρέα, ανακάλυψη, αρχίζει έναν ακόμη, καλοκαιρινό κύκλο και οι εγγραφές ξεκίνησαν!
 
Μέσα σε 8 δίωρες, εβδομαδιαίες συναντήσεις, μαθαίνουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ένας συνειδητοποιημένος οινόφιλος και δοκιμάζουμε μαζί διαλεγμένες ετικέτες κρασιού από τον Ελληνικό και τον Παγκόσμιο αμπελώνα. Το #winelover seminar απευθύνεται σε αρχάριους φίλους του κρασιού που θέλουν να μάθουν να επιλέγουν και να απολαμβάνουν με γνώση και άποψη στην κάβα, το εστιατόριο, το σούπερ μάρκετ, το σπίτι.
 
 
Και βέβαια, μετά την ολοκλήρωση του κάθε κύκλου του σεμιναρίου, δεν χανόμαστε! Οι απόφοιτοι του σεμιναρίου, οι #wineloverseminaralumni, είμαστε μια παρέα που συνεχώς μεγαλώνει για να μοιραζόμαστε το πάθος μας για την απόλαυση του κρασιού σε εκδρομές, γεύματα, γευσιγνωσίες και άλλα πολλά!
 
Εισηγητής του #winelover seminar είναι ο Θόδωρος (Ted) Λέλεκας, ο Έλληνας ambassador της διεθνούς κοινότητας οινοφίλων #winelover και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Οίνου και Αποσταγμάτων. Από το 2007 ο Θόδωρος μυεί ερασιτέχνες και επαγγελματίες στα μυστικά που κάνουν το κρασί απόλαυση.
 
 
Ο νέος κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 7μμ. Το σεμινάριο θα διεξάγεται στον όμορφο χώρο του House of Wine στο Χαλάνδρι (Εθνικής Αντιστάσεως 40). Το κόστος είναι €250 και οι θέσεις περιορισμένες.
 
Για ερωτήσεις και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε άμεσα με email στην διεύθυνση seminar@telegourmet.org
 

SPONSORED LINKS

"Αν νιώθεις θλιμμένος ζεις στο παρελθόν. Αν είσαι ανήσυχος, ζεις στο μέλλον. Αν είσαι γαλήνιος, ζεις στο παρόν."

Λάο Τσε, 6ος αιώνας π.Χ., Κινέζος φιλόσοφος

  • 356 π.Χ.- Ο Ηρόστρατος βάζει φωτιά στο Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο, ο οποίος ήταν και ένας από τα Επτά Θαύματα του Κόσμου.

    1774 - H Ρωσία και η Οθωμανική Αυτοκρατορία υπογράφουν τη Συνθήκη Κιουτσούκ-Καϊναρτζή, σηματοδοτώντας τη λήξη του Ρωσοτουρκικού πολέμου.

    1957 - Ο Τσε Γκεβάρα γίνεται Κομμαντάντε του Επαναστατικού Στρατού της Κούβας.

© 2002-2018 MEDIA2DAY