Σεμινάριο για #winelovers - Νέος κύκλος! Είσαι;

Ε ναι λοιπόν, ο νέος κύκλος του Σεμιναρίου Απόλαυσης του Κρασιού (που πλέον ονομάζεται και επίσημα "Σεμινάριο για #winelovers) ξεκινάει την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου. Ελάτε με κέφι και όρεξη, να γνωριστούμε, να μάθουμε, να δοκιμάσουμε, να περάσουμε καλά!
Σεμινάριο για #winelovers - Νέος κύκλος! Είσαι;

Ε ναι λοιπόν, ο νέος κύκλος του Σεμιναρίου Απόλαυσης του Κρασιού (που πλέον ονομάζεται και επίσημα "Σεμινάριο για #winelovers) ξεκινάει την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου. Ελάτε με κέφι και όρεξη, να γνωριστούμε, να μάθουμε, να δοκιμάσουμε, να περάσουμε καλά! Αυτή τη φορά, μάλιστα, θα έχουμε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις. Θα κάνουμε μια πρώτη γνωριμία και με το ελαιόλαδο, ενώ σημειώστε επίσης ότι ο χώρος διαθέτει και επαγγελματική κουζίνα... (Πολλά είπα όμως, θα τις χαλάσω όλες τις εκπλήξεις και δεν πρέπει...)


Οι απαραίτητες λεπτομέρειες τώρα:

Ο κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις. Κάθε συνάντηση διαρκεί περίπου 2 ώρες και περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό (γευσιγνωσία κρασιών) μέρος, πάντα με γνώμονα την γνωριμία με τα αντιπροσωπευτικότερα κρασιά του Ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μεταδώσει τις βασικές γνώσεις και εμπειρίες που χρειάζεται ένας ερασιτέχνης οινόφιλος για να απολαμβάνει πραγματικά το καλό κρασί με κάθε ευκαιρία, αλλά και για να είναι συνειδητοποιημένος αγοραστής και καταναλωτής κρασιού στο σπίτι, στο εστιατόριο, στην κάβα ή το σούπερ μάρκετ.

Το Σεμινάριο θα λαμβάνει χώρα κάθε Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στον όμορφο χώρο της εταιρείας Foodstandard στα Σίδερα Χαλανδρίου (Ύδρας 5). Το κόστος είναι €250.

Περιμένω τις ερωτήσεις και τις εγγραφές σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] το συντομότερο, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v