Dine Athens 2018: Η Αθηναϊκή γαστρονομία γιορτάζει!

Για 11 ημέρες, 100 εστιατόρια της πόλης διαμορφώνουν ειδικά μενού σε προνομιακές τιμές των 15€, 30€, 60€ για όλους και μας καλούν να τα γνωρίσουμε από κοντά.

Dine Athens 2018: Η Αθηναϊκή γαστρονομία γιορτάζει!
Στηρίζω ενεργά το Dine Athens, την επιτυχημένη "Γαστρονομική Εβδομάδα" της Αθήνας. Το στηρίζω με ενθουσιασμό από την πρώτη χρονιά που υλοποιήθηκε - φέτος είναι η 3η. Κάθε χρόνο διοργανώνεται άψογα και καταφέρνει να τονώσει την Αθηναϊκή εστίαση, αλλά ταυτόχρονα και την ψυχολογία των Αθηναίων που, κακά τα ψέμματα, το έχουμε πολύ ανάγκη. Γι αυτό και κάθε χρόνο το Dine Athens είναι και πιο επιτυχημένο!
 
Πέρυσι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, συμμετείχαν στο Dine Athens περισσότεροι από 12500 Αθηναίοι! Προφανώς το κίνητρο ήταν αποτελεσματικό, αλλά και η εκτέλεση εξίσου σωστή. Φέτος είμαστε ακόμα στη μέση, αλλά ακούω ήδη πολύ καλά λόγια από διάφορες μεριές. Και μάλιστα θεωρώ πολύ σημαντικό ότι φέτος, εκτός από δύο Σαββατοκύριακα, το Dine Athens περιλαμβάνει και την Τσικνοπέμπτη!
 
Ας πούμε όμως λίγα λόγια για την δημοφιλή αυτή γαστρονομική ενέργεια. Η Alpha Bank διοργανώνει για τρίτη χρονιά το Dine Athens από την 1η έως την 11η Φεβρουαρίου 2018, με επιπλέον προσφορές για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank. Ειδικότερα, όλα τα εστιατόρια θα προσφέρουν ένα από τα τρία ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές, κατόπιν εκπτώσεως 20%, των €15, €30, €60 για όλους, ενώ αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10% με τη χρήση της κάρτας τους. Επιπλέον επιλεγμένα εστιατόρια θα προσφέρουν και lunch menus, στις προκαθορισμένες τιμές των €15 και €30, με επιπλέον έκπτωση 10% για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank.
 
Θεωρώ πολύ σημαντικό - και δεν χάνω ευκαιρία να τονίζω - ότι το Dine Athens στηρίζει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ και το πρόγραμμα “Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη”, έτσι ώστε η απόλαυση κάποιων να υποστηρίζει κάποιους άλλους που έχουν ανάγκη. Επίσης, δεν πρέπει να παραλείψω να αναφέρω ότι οινικός χορηγός του Dine Athens για το 2018 είναι το Κτήμα Άλφα από το Αμύνταιο, με τα εκλεκτά, πολυ-βραβευμένα κρασιά του.
 
Η δική μου εμπειρία Dine Athens στο εστιατόριο Premiere, του Ξενοδοχείου Athenaeum Intercontinental, πριν από λίγες μέρες, ήταν από τις καλύτερες γαστρονομικές μου βραδιές των τελευταίων ετών. Οι δημιουργίες του Σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου ήταν ευφάνταστες και πεντανόστιμες, ενώ οι οινικές επιλογές του Σομελιέ Γιώργου Σπύρου τις απογείωσαν!
 
Μην χάσετε την ευκαιρία να περάσετε κι εσείς μια όμορφη βραδιά σε ένα από τα επιλεγμένα Αθηναϊκά εστιατόρια που συμμετέχουν στο Dine Athens. Κάντε κλικ σε αυτό το λινκ, επιλέξτε εστιατόριο, μενού και τιμή, κάντε κράτηση και... απολαύστε! Καλή όρεξη!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v