Τώρα με την κρίση, θα γίνουμε... Milos!

Έχω πει και έχω γράψει πολλές φορές ότι στο εστιατόριο Milos πηγαίνω από τότε που άνοιξε, και πάντα φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, πηγαίνω πολύ πιο τακτικά, και έχω λόγο σοβαρό. Βλέπετε εδώ και κάποιους μήνες, η νέα ομάδα που τρέχει το εστιατόριο του έχει δώσει νέα πνοή, τόσο στο φαγητό και το κρασί, όσο και στην εξυπηρέτηση και τη γενικότερη παρεχόμενη εμπειρία.

Πράγματι, ο Διευθυντής του εστιατορίου Ριχάρδος Λέλλας, ο Σεφ Περικλής Κοσκινάς και η Σομελιέ Κωνσταντίνα Ρούσσου έχουν ανεβάσει τον πήχυ πολύ ψηλά, ακόμα και για τα ήδη υψηλά στάνταρντς του Milos. Απίστευτη έμφαση στην επιλογή της καλύτερης πρώτης ύλης από επιλεγμένους προμηθευτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, άψογη κουζίνα, αλλά και υποδειγματικός επαγγελματισμός στην εξυπηρέτηση, συνθέτουν μία συνολική εμπειρία που είναι πραγματικά σπάνια για τα Ελληνικά δεδομένα.

Και ξέρω τι θα μου πείτε: Ότι με όλες αυτές τις περγαμηνές, ποιός ξέρει σε τι... δυσθεώρητα ύψη "παίζουν" οι τιμές του εστιατορίου. Αντί απάντησης, σας παραθέτω παρακάτω το καινούριο σετ μενού του Milos, που διατίθεται στους πελάτες του τις καθημερινές αλλά και τα Σαββατοκύριακα, είτε μεσημέρι είτε βράδυ:








ΓΙΑ ΑΡΧΗ

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω:
Σολομός freedom food με αβοκάντο,τσίλι κόλιανδρο και άρωμα lime
Veloute φάβας με ψητό χταπόδι, λαδορίγανη και κάπαρι

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΑΤΟ
Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω:
Ντοματοσαλάτα “μινιατούρα” με φέτα της Χήρας και πρωτόλαδο
Ζεστή σαλάτα με καρότα σχάρας, καπνιστό χέλι, φρέσκο θυμάρι και ξυνομηζήθρα

ΤΡΙΤΟ ΠΙΑΤΟ  
Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω:
Αυγό τηγανητό με Jamon Joselito Gran Reserva και παλαιωμένη γραβιέρα
Ρεβύθια στη γάστρα με δεντρολίβανο, λεμόνι και απάκι

ΚΥΡΙΩΣ
Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω:
Black Angus burger,πατάτες τηγανητές και mini πράσινη σαλάτα
Σολομός σχάρας με πουρέ από πρωτόλαδο και αχνιστά λαχανικά
Κριθαράκι χυλομένο με βασιλικό, τομάτα και μυζήθρα

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ
Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω:
Παγωτό καιμάκι με γλυκό βύσσινο
Λουκουμάδες με μέλι και καρύδια
Σοκολάτα του Φαμπρίτσιο

Η τιμή αυτού του μενού 5 πιάτων είναι €25, χωρίς βεβαίως να συμπεριλαμβάνει το κρασί ή οποιοδήποτε ποτό που θα συνοδεύσει το γεύμα σας. Η λίστα των κρασιών του Milos, που αυτή τη στιγμή εμπλουτίζεται περαιτέρω με κρασιά μικρών Ελλήνων παραγωγών, αλλά και κάποιες καινούριες ξένες ετικέτες, είναι πολύ αξιόλογη και αρκετά λογική από πλευράς τιμών. Όσο για τη γεύση και την παρουσίαση των παραπάνω, επειδή έχω δοκιμάσει τα περισσότερα από αυτά τα πιάτα, πρέπει να σας πω ότι πραγματικά είναι τόσο λαχταριστά όσο ακούγονται. Το δε value for money της υπόθεσης, νομίζω ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι είναι εξαιρετικά καλό.

Το εστιατόριο Milos στεγάζεται στο ξενοδοχείο Athens Hilton, γεγονός που σημαίνει ότι βρίσκεται στη διεύθυνση Βασιλίσσης Σοφίας 46. Το τηλέφωνο του εστιατορίου για πληροφορίες και κρατήσεις είναι το 210-7244400, ενώ η ιστοσελίδα του βρίσκεται στη διεύθυνση www.estiatoriomilos.com.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v