Σεμινάριο Απόλαυσης του Κρασιού: Νέος Κύκλος

Από τα πιο χαρακτηριστικά (και ευχάριστα) σημάδια ότι έχει μπει το νέο έτος είναι για μένα η έναρξη του πρώτου κύκλου του Σεμιναρίου Απόλαυσης του Κρασιού για το έτος αυτό. Και αυτή η μέρα πλησιάζει και φέτος!

Μπαίνοντας λοιπόν στον τέταρτο χρόνο του, το Σεμινάριο Απόλαυσης του Κρασιού κάνει ποδαρικό στο 2010 με τον πρώτο κύκλο της χρονιάς, που ξεκινάει τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, στις 7μμ. Όπως πάντα, λαμβάνει χώρα στο Κελάρι του γνωστού εστιατορίου Bizart στο Μαρούσι (Κηφισίας 70).

Έχω καταλάβει πόσο το ευχαριστιούνται όσοι συμμετέχουν στο σεμινάριο (και που να δείτε πόσο το ευχαριστιέμαι εγώ ο ίδιος...). Αυτό φαίνεται - μεταξύ άλλων - και από το γεγονός ότι και αυτή τη φορά, περισσότερο από κάθε άλλη, έγιναν πολλές προ-εγγραφές αρκετό καιρό πριν, και χωρίς καμία διαφήμιση ή ειδική επικοινωνία.

Για τον πρώτο αυτό κύκλο, λοιπόν, έχουν μείνει ελάχιστες ακόμα θέσεις - ειδικά καθώς το ανανεωμένο του concept επιτάσσει λίγο μικρότερα γκρουπ από το παρελθόν. Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερες πληροφορίες (για τη διάρκεια, τη διαδικασία εγγραφής, το κόστος, κλπ) μπορεί να επισκεφτεί την ειδική ιστοσελίδα www.telegourmet.com, ή την ενότητα "Σεμινάριο" στο πάνω μέρος αυτής εδώ της σελίδας. Από εκεί, και στέλνοντας email στη διεύθυνση [email protected] θα μπορέσετε να δηλώσετε συμμετοχή, καταλαμβάνοντας μία από τις θέσεις που απομένουν.

Σας περιμένω για (άλλο) ένα υπέροχο ταξίδι μύησης στο μαγικό κόσμο του κρασιού...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v