Ο Ιοβόλος έγινε blogger! Το blog έχει ως σκοπό την καταγραφή προσωπικών εντυπώσεων των συντακτών του, αλλά και την αποτύπωση των όσων λέγονται ή εννίοτε... ψιθυρίζονται, μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας.

ΑΠΟΨΕΙΣΙΟΒΟΛΟΣ

Υπολοχαγός Νατάσσα (Μποφίλιου) και τραμπουκισμοί

Υπολοχαγός Νατάσσα (Μποφίλιου) και τραμπουκισμοί

Η Νατάσσα Μποφίλιου, μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών, αφού μίλησε κυρίως για τα καλλιτεχνικά, δεν έκρυψε την πολιτική της ταυτότητα και δήλωσε ψηφοφόρος του ΚΚΕ. Δεν έκρυψε ούτε την επαναστατική της παρόρμηση. Είπε ότι θα ήθελε να ακολουθήσει έναν ηγέτη «στο Βουνό». Έτσι το νιώθει έτσι το είπε και δεν λογάριασε το πόσο αφελές ή ουτοπικό μπορεί να φανεί.

Αχός βαρύς έπεσε να φάει το κορίτσι- μία από τις κυριότερες εκπροσώπους του νέο-έντεχνου τραγουδιού με ουκ ολίγους φαν. Διάφοροι τύποι, στυλ Τατσόπουλου και Μπογδάνου (μπλιάξ!) που αναγορεύτηκαν σε τιμητές των πάντων από τότε που κάηκαν από την πολιτική τους δημοσιότητα και τις… λιχούδικες επιλογές τους τραμπούκισαν πνευματικά τη Μποφίλιου στη σκηνή που λέγεται social media.  

Προφανώς η Μποφίλιου δεν είναι κανένα απροστάτευτο πιτσιρίκι. Είναι δημόσιο πρόσωπο που κάνει δημόσιες παρεμβάσεις και που πρέπει να συνηθίσει ότι όταν ανοίγει κανείς το στόμα του μπορεί να μετά να το ανοίγουν και άλλοι. Εδώ μάλιστα που τα λέμε, δήλωσε ψηφοφόρος του ΚΚΕ και τροτσκίστρια- πράγμα λιγάκι οξύμωρο. Άρα ό,τι λέω εδώ δεν το λέω προς υπεράσπιση της αοιδού, αλλά περισσότερο από τσαντίλα για το ύφος και την ένταση της «παντόφλας».

Ειπώθηκε ότι είναι «χαζοβιόλα», «γνήσια επίγονος των αριστεροκουλτουροβάρδων της μεταπολίτευσης» και διάφορα άλλα όχι κατ΄ανάγκην προσβλητικά, αλλά εμπαθή.        

Προσπαθώ να καταλάβω. Το λάθος της Μποφίλιου ποιο είναι; Ότι δεν έχει τόσο συγκροτημένη θεωρητική σκέψη ώστε να της «επιτρέπεται» να δηλώνει αριστερή; Και άραγε, ποια είναι αυτή η νόρμα κατά τον κ. Τατσόπουλο ή όποιον άλλον;  Πώς φτάνει κανείς σε αυτή τη συγκρότηση, παιδιά; Πώς δικαιούται να ομιλεί;

Ή μήπως το θέμα δεν είναι τι λέει κάποιος αλλά πώς θα βρούμε την ευκαιρία εμείς οι υπόλοιποι να τραβήξουμε στην λογική της λάσπης όσο περισσότερα δημόσια πρόσωπα μπορούμε. Στο κάτω- κάτω αν είναι όλοι λασπωμένοι, ποιος θα ξεχωρίζει;

SPONSORED LINKS

"Η αλλαγή είναι η διαδικασία με την οποία το μέλλον εισβάλλει στις ζωές μας."

Άλβιν Τόφλερ

  • 1282 - Πέθανε ο Αυτοκράτορας του Βυζαντίου Μιχαήλ Η'
    1922 - Γεννήθηκε ο τραγουδιστής Γρηγόρης Μπιθικώτσης.
    1941 - Β' Παγκόσμιος Πόλεμος: Η Γερμανία και η Ιταλία κηρύσσουν τον πόλεμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

© 2002-2017 MEDIA2DAY