Γελάσαμε και σήμερα

Ο Αλέξης πειράζει τον Κυριάκο για το Champions League και η Φώφη παρεμβαίνει με ένα από τα πιο ξενέρωτα και βαρετά τουιτς.
Γελάσαμε και σήμερα
Κέφι κέφι κέφι στα social media των πολιτικών αρχηγών με αφορμή την νίκη-πρόκριση της Μπαρτσελόνα επί της γαλλικής Παρί Σαν Ζερμαίν. Ο Αλέξης Τσίπρας «πειράζει» τον Κυριάκο, ο οποίος είχε προβλέψει ότι η Παρί θα κέρδιζε φέτος το Τσάμπιονς Ληγκ.

Και τι του λέει; «Τελικά η PSG θα κερδίσει το Champions League όσο και η Νέα Δημοκρατία τις επόμενες εκλογές». Τσσσσς! Τον έσκισε!  

Το ίδιο το αστείο είναι μια μικρότητα η οποία όμως επιτρέπεται πλέον, λόγω της κουλτούρας του διαδικτύου και των social media. Προφανώς μια επίσημη ανακοίνωση με το περιεχόμενο αυτό δεν θα στεκόταν πολιτικά και θα χαρακτήριζε ασόβαρο τον εμπνευστή της. Το μέτρο είχε δώσει ήδη ο Κυριάκος μέσω των τουιτς του με τα σκίτσα του Αρκά και άλλης καζούρας που είχε απευθύνει στον Αλέξη.

Δεν θέλω τόσο να σταθώ στον «ελαφρύ» διάλογο μεταξύ των δύο όσο στην παρέμβαση τη Φώφης Γεννηματά που πιθανότατα θα αποτελέσει μνημείο ξενερωσιάς για τις επόμενες γενιές και θα μπερδέψει τον ιστορικό του μέλλοντος που θα γράφει την πολιτισμική ιστορία του ΠΑΣΟΚ.   

«O ένας με τη Barcelona, ο άλλος με την Paris Saint-Germain. Εμείς επιμένουμε σταθερά. Εθνική Ελλάδος», έγραψε στο Τουίτερ η Φώφη συνοδεύοντας το τουίτ από εικονίδιο με ελληνική σημαία! Μέχρι που σκέφτηκα ότι τα τουιτς της Φώφης ταγράφει ο Κώστας Σημίτης.

Να έχουν περάσει τόσοι και τόσοι τσαχπίνηδες ΠΑΣΟΚοι και τελικά να γίνεται αυτού του τύπου το χιούμορ; Κάτι τέτοια είναι που εξηγούν γιατί η σατιρική fan page «Το Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο» στο Facebook έχει πιο πολλά likes από την επίσημη σελίδα του «Κινήματος». Αν είχαν λίγο μυαλό στην Χαριλάου Τρικούπη θα καβαλούσαν το κύμα του καλτ που φέρνει το ΠΑΣΟΚ στην επιφάνεια από την χαβαλετζίδικη πόρτα και θα κοίταζαν να διαχειριστούν τις πολιτικές συνθήκες α λα Βασίλης Λεβέντης.

 Αλλά… που είσαι Αντρέα να τους δεις;     

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v