DEPOT Ανδρική περιποίηση με ιταλική φινέτσα

Τα Depot the male tools & co “γεννήθηκαν» σε μια εποχή που αρκετοί άνδρες επιστρέφουν στους πατροπαράδοτους μπαρμπέρηδες για ένα τελετουργικό ξύρισμα.
DEPOT Ανδρική περιποίηση με ιταλική φινέτσα

Εκχυλίσματα βοτάνων, βιταμίνης Ε, ελαίου Αμυγδάλου και πολλών ακόμα φυτικών συστατικών, φτάνουν τώρα στο μπάνιο σας, για να σας προσφέρουν όλα όσα χρειάζονται η επιδερμίδα σας, το μούσι σας  και τα μαλλιά σας.  Οι άνδρες πλέον έχουν τα δικά τους καλλυντικά, βασισμένα στις αληθινές τους ανάγκες. Σαμπουάν, κοντίσιονερ, προϊόντα styling και όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος άνδρας  για ένα απολαυστικό ξύρισμα. 



Ο Ιταλός export manager της depot, Carlos Lopes,  έκανε την πρώτη  επίσημη παρουσίαση των male tools & co που έφτασαν στην Ελλάδα από την ελληνική εταιρεία Hairpro εξηγώντας τις δυνατότητες αλλά και τα θεαματικά αποτελέσματα του ιταλικού brand που αλλάζει τα δεδομένα στην ανδρική περιποίηση. 

Τα Depot the male tools & co “γεννήθηκαν» σε μια εποχή που αρκετοί άνδρες επιστρέφουν στους πατροπαράδοτους μπαρμπέρηδες για ένα τελετουργικό ξύρισμα. Με γνώμονα τη νέα αυτή τάση αλλά κυρίως τις ανάγκες του σύγχρονου «ψαγμένου» άνδρα το Ιταλικό brand έχει ήδη καθιερωθεί σε 22 χώρες του εξωτερικού και τώρα έρχεται για να κατακτήσει και την Ελληνική αγορά.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v