Ο μεγάλος διαγωνισμός INTIMISSIMI ON ICE σας στέλνει στην Βερόνα

Κερδίστε μια θέση στην Arena της Βερόνα για να παρακολουθήσετε μαζί με ενα φίλο/η, το μοναδικό υπερθέαμα INTIMISSIMI ON ICE και να απολαύσετε τον σπουδαίο ιταλό τενόρο Andrea Bocelli αλλά και τους διεθνείς πρωταθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ Carolina Costner, Stephane Lambiel και Evgeni Plushenko (7 και 8 Οκτωβρίου 2016).
Ο μεγάλος διαγωνισμός INTIMISSIMI ON ICE σας στέλνει στην Βερόνα

Κερδίστε μια θέση στην Arena της Βερόνα για να παρακολουθήσετε μαζί με ενα φίλο/η, το μοναδικό υπερθέαμα INTIMISSIMI ON ICE και να απολαύσετε τον σπουδαίο ιταλό τενόρο Andrea Bocelli αλλά και τους διεθνείς πρωταθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ  Carolina Costner, Stephane Lambiel και Evgeni Plushenko (7 και 8 Οκτωβρίου 2016).

Φέτος, το κορυφαίο πολιτιστικό event που συνδυάζει τη μόδα με το καλλιτεχνικό πατινάζ και πραγματοποιείται για 3η συνεχή χρονιά συγκεντρώνοντας όλα τα βλέμματα του κόσμου της μόδας και των media λόγω της υψηλής αισθητικής της παραγωγής και των εκλεκτών καλεσμένων, δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους φίλους της IΝΤΙΜΙSSIMI να παρευρίσκονται εκεί δωρεάν και να το παρακολουθήσουν πρώτοι απο όλους στις 6 Οκτωβριου 2016.  Παράλληλα, ο νικητής του διαγωνισμού μαζί με ακόμα 1 άτομο θα φιλοξενηθεί σε ξενοδοχείο με πρωινό και θα ξεναγηθεί στην πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.

 



Για να αποκτήσετε τη δυνατότητα να ζήσετε μια τέτοια αποκλειστική εμπειρία δωρεάν, πάρτε τώρα μέρος στο διαγωνισμό:

Από τις 22/8 έως 4/9/2016, με αγορές 50€ και άνω στα καταστήματα INTIMISSIMI, συμμετέχετε στη τελική κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 5/9/2016

Ο διαγωνισμός  λαμβάνει χώρα σε microsite που διαχειρίζεται η Calzedonia Spa και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά από εκπροσώπους της Calzedonia Spa.  Όροι, προϋποθέσεις και καταστήματα που συμμετέχουν θα είναι διαθέσιμα στο www.intimissimi.com/contest όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συμπληρώνουν την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης με όλες τις προσωπικές πληροφορίες που απαιτούνται (όνομα, διεύθυνση, email…) και τον μοναδικό κωδικό που θα βρίσκουν στην κάρτα τους, την οποία θα παραλαμβάνουν από τα καταστήματα INTIMISSIMI με αγορές 50€ και άνω. 
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να είστε ηλικίας 18 ετών και άνω.

 

Δείτε το video απο το περσινό Intimisimi On Ice

  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v