Universal Consciousness Apparel

Το κοινό πάθος δύο κολλητών φίλων, της Ιόλης Φωτοπούλου και του Άλκη Ντουσόπουλου για τη μόδα και το στυλ ως μέσο αφύπνισης, οδήγησε στη δημιουργία της πρώτης συλλογής, 'the pyramids collections' όπου πρωταγωνιστούν τα 'street-style' t-shirts, hoodies, κολλεγιακά και καπέλα με γεωμετρικά σύμβολα.
Universal Consciousness Apparel

Το U.C. Apparel γεννήθηκε με στόχο τη δημιουργία ενός 'κινήματος μόδας', με σκοπό την επικοινωνία της Ομόνοιας (Unity),  Αφύπνισης (Awakening), Διαφώτησης (Enlightenment) & Αλλαγής (Change) έχοντας ως όραμα την εδραίωση της Καθολικής Συνείδησης. Κύρια στοιχεία της συγκεκριμένης φιλοσοφίας είναι η δύναμη της αγάπης, η θετική ενέργεια, η πνευματικότητα και η ενότητα ανθρώπου-φύσης.  



Το κοινό πάθος δύο κολλητών φίλων, της Ιόλης Φωτοπούλου και του Άλκη Ντουσόπουλου για τη μόδα και το στυλ ως μέσο αφύπνισης, οδήγησε στη δημιουργία της πρώτης συλλογής, 'the pyramids collections' όπου πρωταγωνιστούν τα 'street-style' t-shirts, hoodies, κολλεγιακά και καπέλα με γεωμετρικά σύμβολα. 



“Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια σειρά από ρούχα μέσω της οποίας  να συμβάλλουμε στην πνευματική αφύπνιση της ανθρωπότητας και να μεταδώσουμε όλη μας την θετική ενέργεια στους γύρω μας σε μία δύσκολη εποχή για την χώρα μας”.  Μένοντας πιστοί στις φιλοσοφίες που υποστηρίζουν, η ομάδα του U.C. δίνει μέρος των εσόδων τους, σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις. 



Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα τους στο facebook εδώ

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v