Naturally Greek γεύσεις και αρώματα Ελλάδας

Η Αριάδνη Μαντοπούλου και η Πηνελόπη Παπαθέου, είναι οι δύο κυρίες που δημιούργησαν το brand Naturally Greek, τη δική τους σειρά προϊόντων από τον φυσικό πλούτο της Ελλάδας. Μια συλλογή, από εκλεκτά ελληνικά προϊόντα και ελκυστικές συσκευασίες, ειδικά διαμορφωμένη για να αποτελέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση δώρου.  



Με αγάπη για γεύσεις που ανασύρουν παιδικές μας μνήμες και με όραμα να συστήσουν ξανά στην Ελλάδα και τον κόσμο, επιλεγμένους γαστρονομικούς θησαυρούς της πατρίδας μας, δημιούργησαν τη Naturally Greek. Ανακαλύψαν γεύσεις και αρώματα, τόσο αυθεντικά και φυσικά, που οι άνθρωποι της πόλης σχεδόν δεν ξέρουν ότι υπάρχουν πια. 

Ύστερα από πολλά ταξίδια στην Ελλάδα, πολλές γνωριμίες και πολλές περιηγήσεις, διαλέξαν και μας προτείνουν ότι καλύτερο έχει να προσφέρει κάθε τόπος, επτά προϊόντα που κερδίζουν τις εντυπώσεις τόσο σε γεύση, όσο και σε ποιότητα: Επιλέξτε ανάμεσα σε Άνθος Αλατιού (Μεσολόγγι), Μέλι από άνθη και θυμάρι (Κρήτη), Πατέ Ελιάς Καλαμάτας (Μεσσηνία), Φυστίκια Αιγίνης Π.Ο.Π (Αίγινα), Κουλουράκια Λαδιού, Παξιμάδια Λαδιού (Κύθηρα), Ρίγανη (Μακεδονία), Λικέρ Φυστίκι Αιγίνης (Αίγινα).  



Τα προϊόντα αποτελούν επίσης μια εξαιρετική ιδέα δώρου για το σπίτι, για εταιρικά δώρα, δώρα καλωσορίσματος σε γάμους και βαφτίσια, καθώς και σουβενίρ για ξένους που βρίσκονται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.



Το brand Naturally Greek θα λάβει μέρος στην έκθεση που διοργανώνει το ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ,  «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις - Άνοιξη 2014»  9 με 11 Μαΐου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι!


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v