Pareaki beachwear

To Pareaki είναι ένα νέο, καινοτόμο, label μόδας με εξειδίκευση στο beachwear. Η σύλληψη, πίσω από το ίδιο το προϊόν, αφορά στην ίδια την ελληνική κουλτούρα, τον ελληνικό τρόπο ζωής, το καλοκαίρι που «λούζεται» από το φως του ήλιου και το μπλε της Μεσογείου.
Pareaki beachwear

To Pareaki είναι ένα νέο, καινοτόμο, label μόδας με εξειδίκευση στο beachwear.  Η σύλληψη, πίσω από το ίδιο το προϊόν, αφορά στην ίδια την ελληνική κουλτούρα, τον ελληνικό τρόπο ζωής, το καλοκαίρι που «λούζεται» από το φως του ήλιου και το μπλε της Μεσογείου.


Όλα τα σχέδια των συλλογών αντλούν έμπνευση από την Ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό, ενώ όλα τα προϊόντα, που φέρουν την υπογραφή Pareaki, είναι εδώ για να σας προκαλέσουν να δείτε τη καθημερινότητα «με άλλο μάτι», μέσα από το πρίσμα του ελληνικού καλοκαιριού!



Κάθε συλλογή αποτελείται από αντικείμενα σχεδιασμένα να αποπνέουν καλοκαιρινή διάθεση. Άλλωστε, η σύγχρονη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα επιβάλλει την αισθητική χαλαρότητα!  Για το Pareaki η βαλίτσα των διακοπών μπορεί να περιέχει μόνο παρεό!



Παρεό που μπορούν να δεθούν, να απλωθούν και να φορεθούν κάθε μέρα και κάθε στιγμή του καλοκαιριού, με διαφορετικούς τρόπους. Να γίνουν πετσέτες, beachwear, φορέματα, φούστες, ζακέτες και jumpsuit, καθώς θα δένονται με ευφάνταστους και παράλληλα εύκολους τρόπους, γύρω από το σώμα.



Η συλλογή των παρεό αποτελείται από προϊόντα φτιαγμένα σε δυο διαφορετικούς τύπους υφασμάτων (100% βαμβάκι ή 95% βισκόζη με 5% λύκρα) και μπορούν να δεθούν και να φορεθούν με πολλούς τρόπους. Κάθε παρεό συνοδεύεται από έντυπη καρτέλα οδηγιών (με τους διαφορετικούς τρόπους δεσίματος) και τη ζώνη του. Τα σχέδια που αποτυπώνονται πάνω στα παρεό έχουν δημιουργηθεί με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας και εμπνέονται από την Ελληνική ιστορία και παράδοση.

Η παιδική σειρά, που μόλις εφέτος προστέθηκε στις συλλογές, διατίθεται επίσης σε 100% βαμβάκι και σε σχετική γκάμα σχεδίων. Στα παιδικά όμως κομμάτια η ζώνη είναι ραμμένη πάνω στο παρεό, ώστε να είναι πιο εύκολη η χρήση από τις μικρές μας πρωταγωνίστριες. Όλη η σειρά των παιδικών παρεό μπορεί να αξιοποιηθεί και ως γυναικείο τοπ.



Η σειρά με τα clutch bags, αφορά και πάλι σε ένα πολυχρηστικό προϊόν. Τα Pareaki bags είναι φτιαγμένα από καραβόπανο, με εσωτερική αδιάβροχη επένδυση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως clutches, νεσεσέρ για τη παραλία (και όχι μόνο) ή και ως αδιάβροχη θήκη για laptop.



Τέλος, η Tholos bag, είναι μια συλλεκτική tote τσάντα, που προέκυψε από τη συνεργασία της εταιρίας με το Brand Summer Me. Η tote αυτή καλοκαιρινή τσάντα είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να εξυπηρετεί βόλτες στη πόλη ή στην παραλία. Φτιαγμένη από καμβά, με σχέδιο σε μεταξοτυπία, εσωτερική βαμβακερή επένδυση, δέρμα στα χερούλια και διακοσμητική πετσέτα στο πλάι.



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v