Tο style icon Alexa Chung συνεργάζεται με τα Marks & Spencer

Η συλλογή Archive by Alexa φέρνει κοντά το σύγχρονο icon του βρετανικού στυλ, την Alexa Chung, με ένα Brand ορόσημο της Βρετανικής μόδας, τα Marks & Spencer.
Tο style icon Alexa Chung συνεργάζεται με τα Marks & Spencer

Η συλλογή Archive by Alexa φέρνει κοντά το σύγχρονο icon του βρετανικού στυλ, την Alexa Chung, με ένα Brand ορόσημο της Βρετανικής μόδας, τα Marks & Spencer. Πρόκειται για μια συνεργασία βασισμένη σε μια μοναδική προσέγγιση.  Η Alexa και η ομάδα σχεδιαστών των M&S ξεκίνησαν ένα ταξίδι επαναπροσδιορισμού, αξιοποιώντας τα πλούσια και εκτενή εταιρικά Αρχεία των M&S στο Leeds, στο Ηνωμένο Βασιλείο.

Αυτό είναι το πρώτο από τα ‘M&S &’ projects, μίας σειράς μοναδικών και αποκλειστικών συλλογών σε συνεργασία με μερικούς από τους πιο δημοφιλείς σχεδιαστές, fashion icons και άλλα brands.

Η συλλογή αποτελείται από 31 γυναικεία είδη που έχει επιλέξει και επιμεληθεί προσωπικά η Alexa σε συνεργασία με την ομάδα σχεδιαστών των M&S. Τα σχέδια από τα αρχεία ξαναζωντανεύουν για το 2016, χρησιμοποιώντας τη μοναδική στιλιστική προσέγγιση της Alexa. Χρησιμοποιώντας μοντέρνες συνθέσεις υφασμάτων  και μια ανανεωμένη χρωματική παλέτα, δημιουργείται μια  σύγχρονη συλλογή γυναικείων ρούχων που διέπεται από την κληρονομιά των M&S.

Η καμπάνια θα λανσαριστεί τον Απρίλιο στην Αγγλία, με την ίδια την Alexa να διατηρεί τη δημιουργική επιμέλεια, του ύφους και της κατεύθυνσης της καμπάνιας.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v