Η συλλογή των χειροποίητων τσαντών Callista Crafts 

Η Callista παρουσιάζει τη νέα της συλλογή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 με μια φωτογράφιση που συνδυάζει την ελληνική ομορφιά με το απέραντο γαλάζιο. 



H γκάμα των oversized shopping bags που γρήγορα εξελίχθηκαν σε iconic τσάντες με τις χαρακτηριστικές κεντημένες διακοσμητικές λεπτομέρειες –σήμα κατατεθέν της Callista-, εμπλουτίζεται με νέα σχέδια. 



Μοντέρνα πουγκιά και σακίδια πλάτης, κομψά clutches ιδανικά για βραδινές εμφανίσεις και mini tote bags σε νέες χρωματικές αποχρώσεις με μίνιμαλ σχεδιασμό αποτελούν τις προτάσεις της Callista για τη νέα σεζόν. 




Το διαχρονικό λευκό, οι γήινες passepartout αποχρώσεις -ασφαλής επένδυση σε κάθε γκαρνταρόμπα- το navy blue, το ζεστό κοραλλί, το πορτοκαλί και το πράσινο συνθέτουν τη χρωματική παλέτα που έρχεται να αναβαθμίσει στιλιστικά ακόμα και το πλέον αφαιρετικό σύνολο. Τα κρόσσια και οι χαρακτηριστικές stitched διακοσμητικές λεπτομέρειες αποθεώνουν την τάση του boho, στην οποία καμία δεν μπορεί να αντισταθεί.





H Ελένη Αγιοστρατίτη και η Σήλια Κωνσταντινίδου δημιουργοί του premium label Callista, οραματίστηκαν από την πρώτη στιγμή ένα σύγχρονο brand χειροποίητων τσαντών από φίνα δέρματα και υλικά, το οποίο τον Απρίλη του 2013, πήρε μορφή ξεκινώντας την επιτυχή του πορεία στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Mε ρίζες στην αρχαία Ελλάδα και τη λέξη «κάλλος», η ομορφιά και η ανυπέρβλητη αισθητική των φυσικών υλών έδωσαν το όνομά τους στην εταιρία.




To δέρμα ήταν ανέκαθεν το υλικό που γοήτευε τις εμπνεύστριες του brand: φυσικό, μαλακό, με έντονο χαρακτήρα, διεγείρει τις αισθήσεις, αποπνέει ζεστασιά και επιτρέπει τον πειραματισμό με διαφορετικές υφές, χρώματα και δομές. Έχει ζωή, αναπνέει, φέρει αναμνήσεις, υποκύπτει στη φθορά του χρόνου και «γερνάει» όμορφα με έναν τρόπο μοναδικό. Η ελληνική παράδοση της τέχνης του δέρματος συνεχίζεται με σεβασμό από τους εναπομείναντες έμπειρους τεχνίτες που επιστράτευσε η Callista, στις τσάντες της οποίας μετουσιώνεται η σύγχρονη αισθητική. 





400 stiches και 300 κόμποι απαιτούνται για την δημιουργία κάθε τσάντας Callista. Κάθε τσάντα είναι αναγνωρίσιμη χάρη στις κεντημένες ραφές και στο πλεγμένο σε διαδοχικούς κόμπους δερμάτινο κορδόνι που αγκαλιάζει τις λαβές, στοιχεία που αποτελούν και το σήμα κατατεθέν του brand. 


Κάθε τσάντα Callista είναι μοναδική, καθώς παράγεται χειροποίητα σε περιορισμένα κομμάτια, αποπνέοντας θηλυκότητα και γοητεία, ενώ η ειδική υπηρεσία προσωποποίησης monogramming επιτρέπει στην κάτοχό της να εξατομικεύσει ακόμα περισσότερο το αγαπημένο της fashion item, χάρη στη δυνατότητα να κεντηθούν τα αρχικά του ονόματος της.  


Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.callistacrafts.com 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v