“Labyrinth” by Maya Zoulovits

Η νέα συλλογή a/w 2014-15 της Μάγιας Ζούλοβιτς φέρει το όνομα «Labyrinth» από την ελληνική λέξη λαβύρινθος. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την πηγή έμπνευσης αυτής, καθώς οι περισσότερες δημιουργίες αυτής της σεζόν, θυμίζουν έναν «πολύτιμο λαβύρινθο».



Σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, βραχιόλια και κολιέ από χρυσό και ασήμι με πολύτιμες πέτρες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της συλλογής, η οποία σκοπεύει να «ντύσει» κάθε τύπο γυναίκας, για κάθε ώρα και κάθε περίσταση. 





Στα υλικά που η σχεδιάστρια έχει επιλέξει, δεν θα μπορούσε να λείπει η μαγεία των μαργαριταριών, τα χρώματα σε κλωστές και δέρματα, αλλά και τα περίτεχνα σχέδια, που σε «ζαλίζουν» ευχάριστα μέσα στο λαβύρινθό τους.


Στη συλλογή υπάρχουν επίσης μερικά κομμάτια με πιο αυστηρές, λιτές και minimal γραμμές, αλλά και κάποια άλλα που δίνουν μία πιο «επίκαιρη» νότα στην εποχή, όπως μικρά, χρυσά σύννεφα. 






Εμπνευσμένο από τον λαβύρινθο και το Charm 2015. Ο λαβύρινθος για κάποιους συμβολίζει τον εσωτερικό μας κόσμο και τις ψυχικές μας δυνατότητες, ενώ για άλλους έχει το ρόλο του αγγελιοφόρου. 


Για τη φετινή χρονιά η Μάγια εμπνεύστηκε και από τις δύο ερμηνείες καθώς μέσα σε ένα λαβύρινθο ανακαλύπτουμε τις «δυνάμεις» μας, αλλά και επιθυμούμε να μεταφέρουμε το μήνυμα της χαράς και της αισιοδοξίας για το νέο έτος, το οποίο στο γούρι της σχεδιάστριας, ξεχωρίζει επιβλητικά στο κέντρο του.







Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v