Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Εμπνευσμένη από την ελληνική φύση η νέα συλλογή Syko της Ancient Kallos

Εμπνευσμένη από την ελληνική φύση η νέα συλλογή Syko της Ancient Kallos

To ελληνικό resortwear brand Ancient Kallos παρουσίασε τη νέα του συλλογή «Syko» σε ένα exclusive media lunch, στο ξενοδοχείο The Margi.

Λαμπρινή Σταύρου, Ελένη Στασινοπούλου, Στέλλα Σταύρου

Η συλλογή «Syko» είναι μέρος της "MANI SS18 Collection" της Ancient Kallos. Έμπνευση για το μοτίβο της συλλογής, αποτελούν τα αρώματα της συκιάς κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο της Ελλάδας. Το Syko print δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την illustrator Zeta Papdo, αποκλειστικά για την Ancient Kallos.

Λαμπρινή Σταύρου, Χριστίνα-Μαρία Κράββαρη, Γαλάτεια Λασκαράκη, Zeta Papdo, Στέλλα Σταύρου

Στέλλα Ράπτη

Σάντυ Τσαντάκη, Στέλλα Λιζάρδη

Ευφροσύνη Πολυζώη

Ελένη Στασινοπούλου, Nίνα Ιωαννίδου

Οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα πρωτότυπα σκίτσα της illustrator και να κατασκευάσουν με τη βοήθεια του team της κ. Νίνας  Ιωαννίδου από την Fleria Flowers, κοσμήματα από φρέσκα λουλούδια.To art de la table με θέμα τις αποχρώσεις της συλλογής και το ελληνικό σύκο επιμελήθηκε η Ancient Kallos και η Fleria Flowers.

Μαριτίνα Χαλβατζή, Αλεξάνδρα Δράκου, Δέσποινα Ισοπούλου

Μίνα Μπιράκου

Παολίνα Διαμαντούλη, Ζέτα Τσακούμη, Μαρίζα Μπαϊρακτάρη, Μαίρη Καλύμνου

Ξένη Κουβέλη

Κλειώ Στασινού

Το πρώτο αμιγώς ελληνικό resort wear brand, Αncient Kallos, δημιουργήθηκε από τις αδερφές Λαμπρινή και Στέλλα Σταύρου το 2014 στη Θεσσαλονίκη. 

Λαμπρινή Σταύρου, Στέλλα Σταύρου

Αντλώντας έμπνευση από την ελληνικότητα σε κάθε της πτυχή, οι συλλογές της Ancient Kallos συνδυάζουν στοιχεία της παράδοσης όπως τα αυθεντικά κεντήματα με τον σύγχρονο σχεδιασμό,  ενώ δίνουν το προβάδισμα σε φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας. Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα.

 

Φωτογράφος: Αθηνά Παπαγεωργίου 

SPONSORED LINKS

"Καμιά εξαιρετική δουλειά δεν μπορεί να γίνει χωρίς συγκέντρωση και αυτοθυσία και μόχθο και αμφιβολία."

Μαξ Μπίρμπομ

  • 1812 - Ο Ναπολέων και οι Γάλλοι εισβάλλουν στην Ρωσική Αυτοκρατορία.
    1821 - Ιδρύεται με απόφαση των Προκρίτων Ύδρας η πρώτη Αστυνομία στην Ελλάδα.
    1894 - Η ΔΟΕ αποφασίζει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων κάθε 4 χρόνια.
    1913 - Η Ελλάδα και η Σερβία διαλύουν τη συμμαχία τους με τη Βουλγαρία, λόγω αμφισβήτησης των συνόρων στην περιοχή της Μακεδονίας και της Θράκης.
    1947 - Ένας Αμερικανός πιλότος αναφέρει ότι, είδε άγνωστα αντικείμενα να πετούν στον ουρανό, κοντά στο βουνό Ρέινιερ κοντά στην Ουάσιγκτον, τα οποία περιγράφει ως "ιπτάμενους δίσκους".

© 2002-2018 MEDIA2DAY