Στην παρουσίαση της νέας συλλογής Modern Streams της ΤSAKIRIS MALLAS

Με ένα ολοήμερο κάλεσμα στην ανακαινισμένη αυλή του The Albion, η κορυφαία ελληνική εταιρεία υποδημάτων ΤSAKIRIS MALLAS, πραγματοποίησε για δεύτερη συνεχή χρονιά την καθιερωμένη πλέον παρουσίαση της νέας της συλλογής.
Στην παρουσίαση της νέας συλλογής Modern Streams της ΤSAKIRIS MALLAS

Με ένα ολοήμερο κάλεσμα στην ανακαινισμένη αυλή του The Albion, η κορυφαία ελληνική εταιρεία υποδημάτων ΤSAKIRIS MALLAS πραγματοποίησε για δεύτερη συνεχή χρονιά την καθιερωμένη πλέον παρουσίαση της νέας της συλλογής.

Η Ντίνα Λαφαζάνη (Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας TSAKIRIS MALLAS) με το σχεδιαστικό δίδυμο Deux Hommes

Χριστίνα Κοντοβά, Ελένη Πετρουλάκη

Αναστασία Περράκη

Κατερίνα Ευαγγελινού

Εκπρόσωποι από το χώρο των Μέσων, digital influencers και λάτρεις του brand έδωσαν και φέτος το «παρών» στο γνωστό στέκι του Ψυχικού προκειμένου να ανακαλύψουν τις προτάσεις της ΤSAKIRIS MALLAS για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 και να επιλέξουν τα μοντέλα που θα εμπλουτίσουν την γκαρνταρόμπα τους.

Νίκη Κάρτσωνα, Δήμητρα Λαζαράτου

Δώρα Κατσικογιάννη, Ηλέκτρα Καλούδη

Μάντη Περσάκη, Αντιγόνη Σαχινίδου

Ευφροσύνη Πολυζώη


Υβόννη Ντόστα, Βασιλική Ρούσσου

Υιοθετώντας τις διεθνείς τάσεις της μόδας για το φετινό καλοκαίρι, η νέα συλλογή “Modern Streams” της ΤSAKIRIS MALLAS περιλαμβάνει τα απόλυτα must haves κάθε ενημερωμένης fashionista: τα γυναικεία πόδια αποκαλύπτονται μέσα από διάφανα PVC lace ups, ενώ οι κλασικές γόβες-στιλέτο γίνονται πιο τολμηρές και σέξι από ποτέ.

Η επιστροφή των mules είναι γεγονός και μεταφράζεται σε stiletto ή block heels που αποθεώνουν το πιο ερωτικό κομμάτι του γυναικείου ποδιού, τον αστράγαλο. Τα κλειστά μποτίνια παραμένουν επίκαιρα μέσα από φουτουριστικά σχήματα και φόρμες σε εκτυφλωτικό λευκό αλλά και ήπιες παστέλ αποχρώσεις. Τα crayon colors εναλλάσσονται σε πέδιλα με κυματιστές γραμμές, που δημιουργούν την αίσθηση κίνησης: φλογερό κόκκινο, cobalt blue, φωτεινό κίτρινο, παιχνιδιάρικο φούξια δίνουν εντυπωσιακό «παρών» αιχμαλωτίζοντας το βλέμμα εκεί ακριβώς που πρέπει, στο πιο ελκυστικό σημείο του γυναικείου σώματος.

Σάσα Σταμάτη

Ο παλμός ανεβαίνει με τις glitter ή stone embellished λεπτομέρειες σε σανδάλια για πιο βραδινές εμφανίσεις –η σύγχρονη city-smart μούσα εξάλλου απαιτεί στυλ που ξεχωρίζει όλες τις ώρες της ημέρας, σε όλες τις περιστάσεις, και κανείς δεν το γνωρίζει καλύτερα από την TSAKIRIS MALLAS.

Μπέττυ Μαγγίρα

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v