Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWevents

Στην παρουσίαση της πρώτης συλλογής Ingrid Spetses Couture Sandal

Στην παρουσίαση της πρώτης συλλογής Ingrid Spetses Couture Sandal

Η παρουσίαση της πρώτης συλλογής Ingrid Spetses Couture Sandal Collection, πραγματοποιήθηκε στο Zonars.Η πολυτελής σειρά από χειροποίητα σανδάλια, αποτέλεσε το ντεμπούτο της Ingrid Incisa di Camerana και εντυπωσίασε με τα φωτεινά χρώματα, τα πολύτιμα υλικά και τα λαμπερά κρύσταλλα Swarovski.

Ingrid Incisa di Camerana

Πυρήνας και πηγή έμπνευσής της συλλογής οι Σπέτσες, το αγαπημένο νησί της Ιταλίδας σχεδιάστριας που δηλώνει αθεράπευτα ερωτευμένη με την Ελλάδα και Spetsiota at heart! Στην Ελλάδα είναι κατασκευασμένη εξ’ ολοκλήρου και η collection από δεξιοτέχνες τεχνίτες, με το κάθε ζευγάρι σανδάλια να είναι μοναδικό και να «χρωστά» την ονομασία του στις πιο στενές φίλες της σχεδιάστριας.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΣΟΥΡΕΚΑ, Ingrid Incisa di Camerana

ΜΑΡΙΝΑ ΡΑΦΑΗΛ

ΑΝΟΥΣΚΑ ΡΑΦΑΗΛ, Hala Khoury

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΕΤΑ ΠΑΓΙΔΑ ΣΑΜΑΡΑ

ΕΛΕΝΑ ΣΥΡΑΚΑ

ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΤΣΑΡΗ, ΝΕΛΗ ΚΑΤΣΟΥ

Το σήμα κατατεθέν της συλλογής, το «τυχερό» peperoncino, έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση, «ντύνοντας» εξ’ ολοκλήρου τους πολυτελείς χώρους του Zonars στα κόκκινα και φέρνοντας γούρι στους προσκεκλημένους.

Κομψά, κοσμοπολίτικα και άκρως καλοκαιρινά, τα σανδάλια Ingird Spetses, φέρουν τα χαρακτηριστικά της δημιουργού τους, αποπνέοντας πολυτέλεια, θηλυκότητα και λάμψη.

 

photo studio Panoulis

SPONSORED LINKS

"Αν θες να πεις στους ανθρώπους την αλήθεια, κάν’ τους να γελάσουν, αλλιώς θα σε σκοτώσουν."

Όσκαρ Ουάιλντ, Ιρλανδός συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY