Saucony Originals Party

Η Saucony παρουσίασε τη νέα της συλλογή Originals SS18, σε ένα 80s cocktail party στο εντυπωσιακό “Beauty Killed The Beast”.
Saucony Originals Party

Η Saucony παρουσίασε τη νέα της συλλογή Originals SS18, σε ένα 80s cocktail party στο εντυπωσιακό “Beauty Killed The Beast”.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΝΤΙΝΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ (ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ SAUCONY ORIGINALS)

Τα Saucony Originals έχουν γίνει πλέον τάση στην Ευρώπη και ξεχωρίζουν για το στυλ τους, το μοναδικό τους design, τα ωραία χρώματα και το εξαιρετικά αναπαυτικό τους πάτημα που κάνει τις βόλτες μας και την καθημερινότητα μας πιο ευχάριστη.

ΧΑΡΗΣ ΝΤΑΒΛΑΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ

ΚΑΛΛΙ ΤΣΙΛΙΔΟΥ, ΕΥΗ ΑΔΑΜ, ΡΕΑ ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗ

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα νέα σχέδια, να δοκιμάσουν signature cocktails και να απολαύσουν τη μοναδική 80s ατμόσφαιρα που δημιούργησε για ένα και μόνο βράδυ το brand. Τα μοναδικά σχέδια τράβηξαν το ενδιαφέρον όλων όσων βρέθηκαν στο party όπως δημοσιογράφοι, στυλίστες, fashion editors από τα μεγαλύτερα γυναικεία περιοδικά, fashion bloggers, ηθοποιοί, μοντέλα, αθλητές και τραγουδιστές.

ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ, ΑΝΤΖΕΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ

ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΠΟΛΥΖΩΗ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΟΝΤΑΚΗΣ, ΚΟΡΙΝΑ ΣΤΕΡΓΙΑΔΟΥ

Πολλοί διάσημοι ανά τον κόσμο προτιμούν τα Saucony Originals, όπως η Zoe Isabella Kravitz, ο Cristiano Ronaldo καθώς και κάποιοι celebrities στην Ελλάδα. Όλες οι συλλογές των Saucony Originals που δημιουργούνται κάθε σεζόν, είναι εμπνευσμένες από πράγματα και καταστάσεις που οι δημιουργοί και οι συνεργάτες έχουν ζήσει στη καθημερινότητά τους. Και αυτό τα κάνει κυριολεκτικά αυθεντικά.

 

photo Studio Panoulis

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v