Στο λαμπερό fashion show της Folli Follie

Καλωσήρθατε στο Club Riviera! H Folli Follie, το αγαπημένο lifestyle brand με παγκόσμια εμβέλεια, παρουσίασε σε ένα μοναδικό fashion show τις νέες συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 στο Ζάππειο, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Athens Xclusive Designers Week.
Στο λαμπερό fashion show της Folli Follie

Καλωσήρθατε στο Club Riviera! H Folli Follie, το αγαπημένο lifestyle brand με παγκόσμια εμβέλεια, παρουσίασε σε ένα μοναδικό fashion show τις νέες συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 στο Ζάππειο, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Athens Xclusive Designers Week.    

Αντλώντας έμπνευση από το κοσμοπολίτικο στυλ της ελληνικής ριβιέρας, τα πιο κομψά breton και τα κλασικά ριγέ πρωταγωνίστησαν on catwalk στις νέες συλλογές της Folli Follie, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον των καλεσμένων, που παρακολούθησαν ένα μοναδικά ατμοσφαιρικό fashion show.

Μαρίζα Κουτσολιούτσου – Global Corporate Affairs Officer FF Group, Τόνια Φουσέκη – Owner & Managing Director AXDW, Κατερίνα Κουτσολιούτσου

Έλενα Μαντζαβίνου-Ξυλά, Μαρίζα Κουτσολιούτσου – Global Corporate Affairs Officer FF Group, Κατερίνα Κουτσολιούτσου

Η μουσική δίνει το ρυθμό και τα μοντέλα ξεκινούν να περπατούν ανέμελα στον επιβλητικό χώρο του Περιστυλίου στο Ζάππειο, φορώντας κατάλευκα πουκάμισα, shirt dresses και Chuck Taylor, που σαν άλλος style καμβάς, συνδυάστηκαν υπέροχα με τα κομψά ριγέ και printed αξεσουάρ, κοσμήματα και ρολόγια από τις νέες καλοκαιρινές συλλογές της Folli Follie.   



Λάτρεις της μόδας μεταξύ των οποίων celebrities, influencers, fashion buyers, δημοσιογράφοι και friends of the brand γνώρισαν τις νέες συλλογές αξεσουάρ Club Riviera (κλασικό ριγέ), Island Riviera shopping bags, Lady Riviera (κομψές handle και tote bags σε γήινους θηλυκούς τόνους και λεπτομέρειες από τρουκ) και Rebel Riviera (αξεσουάρ και τσάντες με statement camo μοτίβο). Οι συλλογές κοσμημάτων που πρωταγωνίστησαν ήταν η Playful Emotions Club Riviera (κοσμήματα με μία μεγάλη επιλογή από ριγέ πέτρες και charms), καθώς και η limited edition Kk Riviera Stories line με μοναδικές statement δημιουργίες με ξεχωριστό design.    


Το ultra-chic styling του fashion show #ClubRiviera συμπληρώθηκε με shirt-dresses της σχεδιάστριας Evi Grintela, καθώς και με Chuck Taylor sneakers της Converse και ρούχα του οίκου Ermenegildo Zegna, τα οποία διατίθενται στην Ελλάδα από τον Όμιλο FF Group. Την καλλιτεχνική επιμέλεια και το set design ανέλαβε ο Νίκος Υφαντής, ενώ το make-up των μοντέλων επιμελήθηκε η Shiseido, ως Οfficial Make up Sponsor της 23ης Athens Xclusive Designers Week με επικεφαλής τον Make up Director Βαγγέλη Θώδο.

Φαίη Σκορδά, Μαρίζα Κουτσολιούτσου – Global Corporate Affairs Officer FF Group

Κατερίνα Χατζηδάκη – Senior Communications & PR Manager Folli Follie, Αφροδίτη Πηγή – Chief Communications Officer FF Group

Ελένη Βρεττού, Ελένη Παναρίτη – Fashion Coordinator Folli Follie

Ελένη Στασινοπούλου, Βασιλική Καρανζογιάννη

Δημήτρης Αλεξάκης – Deux Hommes, Ντάντα Ιωαννίδου, Έλενα Σύρακα, Γρηγόρης Τριανταφύλλου – Deux Hommes

Βαγγέλης Ζάχος, Κατερίνα Γκαγκάκη, Σόνια Καζόνι, Αφροδίτη Πηγή, Chief Communications Officer FF Group

Κατερίνα Μισιχρόνη

Μαρίζα Κουτσολιούτσου – Global Corporate Affairs Officer FF Group, Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, Κιμ Μαντζουράτου

Η Φαίη Σκορδά (@shotbygio)

Η Ευφροσύνη Πολυζώη (@shotbygio)

Η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (@shotbygio)

Η Χριστίνα Κοντοβά (@shotbygio)

Η Χριστίνα Μαρία Κράββαρη (@shotbygio)

 

photo Studio Panoulis

Street style photo George Angelis (ShotbyGio)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v