Next week's events

Το περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών θα ανοίξει τις πόρτες του στις 26 Σεπτεμβρίου στις 18.00 για να φιλοξενήσει σε μια πασαρέλα τους νέους σχεδιαστές μόδας και κοσμημάτων και τις συλλογές τους.
Next weeks events

New Generations Fashion Lines

 



Το περιστύλιο του Ωδείου Αθηνών θα ανοίξει τις πόρτες του στις 26 Σεπτεμβρίου στις 18.00 για να φιλοξενήσει σε μια πασαρέλα τους νέους σχεδιαστές μόδας και κοσμημάτων και τις συλλογές τους.

 

Ερωτόκριτος Κυμιωνής, Ilenia Williams, Ασπασία Κόντου, Σπύρος Καλαματιανός, Τζένη Οικονόμου

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Stalexpo και τον Ερωτόκριτο Κυμιωνή, με τη συμμετοχή 20 σχεδιαστών, παρουσιάστρια την Ιλένια Ουίλιαμς και καλλιτεχνική διεύθυνση του Μιχάλη Πάντου. 

Έχει φιλανθρωπικό σκοπό και όλα τα έσοδά της, θα πάνε στην “Κιβωτό του Κόσμου”.

*Είσοδος 5 ευρώ


Το νέο κατάστημα 3ΙΝΑ είναι γεγονός!



Λίγους μήνες μετά την επιτυχημένη πορεία του πρώτου καταστήματος στην Ελλάδα, η 3INA (προφέρεται Mina) επεκτείνεται! Το brand ομορφιάς που εντυπωσίασε με την αυθεντικότητά του, τη μοντέρνα ταυτότητά του και τα τολμηρά του χρώματα, σάς υποδέχεται στα εγκαίνια του δεύτερου καταστήματός του στην Ελλάδα!

 



Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, 18:00 - 21:00, στην Ταξιαρχών 59 στον Κορυδαλλό, η 3ΙΝΑ σάς υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, λαμπερά πρόσωπα και εκθαμβωτικά χρώματα! Εκεί θα βρίσκεται ο γνωστός Make Up Artist, Παντελής Τουτουντζής, για να αποκαλύψει όλα τα μυστικά του μακιγιάζ, με έμφαση στα έντονα και τολμηρά μάτια. 
Αποκλειστικά και μόνο για την ημέρα των εγκαινίων, το κατάστημα 3ΙΝΑ θα προσφέρει 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα για μοναδικές και edgy εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν.


Η Μόδα συναντάει την Τεχνολογία στο Digital Fashion Forum, στις 30 Σεπτεμβρίου 2016

Απαντώντας στις προκλήσεις και τις ανάγκες μίας αγοράς που μεταμορφώνεται χάρη στην τεχνολογία και το digital, τo Fashion Daily και το Marketing Week της Boussias Communications διοργανώνουν το Digital Fashion Forum, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς.

To Digital Fashion Forum (www.digitalfashionforum.gr), το μοναδικό συνέδριο για τους επαγγελματίες της μόδας και του λιανεμπορίου της στην ελληνική αγορά, θα εστιάσει στις νέες δυνατότητες που τους προσφέρει το digital και η τεχνολογία, με έμφαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο, το marketing και το customer experience, online και offline.  Keynote speaker του Συνεδρίου είναι ο Brian McBride, Chairman του ASOS, ένας από τους κορυφαίους σήμερα managers στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, με πολυετή εμπειρία στους δύο κολοσσούς του, την ASOS και την Amazon.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v