Ancient Greek Sandals Monogramming Event στο Free Shop

Για μια ακόμη χρονιά και σε συνέχεια μιας επιτυχημένης συνεργασίας, οι ιδιοκτήτες του Free Shop Αλέξης και Μελίσσα Μεταξά, παρέα με τους ιδρυτές της Ancient Greek Sandals Χριστίνα Μαρτίνη και Νικόλα Μίνογλου, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους σε ένα ξεχωριστό monogramming event στο κατάστημα Free Shop, στο Golden Hall.

Ancient Greek Sandals Monogramming Event στο Free Shop

Για μια ακόμη χρονιά και σε συνέχεια μιας επιτυχημένης συνεργασίας, οι ιδιοκτήτες του Free Shop Αλέξης και Μελίσσα Μεταξά, παρέα με τους ιδρυτές της Ancient Greek Sandals, Χριστίνα Μαρτίνη και Νικόλα Μίνογλου, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους σε ένα ξεχωριστό monogramming event στο κατάστημα Free Shop, στο Golden Hall. 

Αλέξης Μεταξάς, Μελίσσα Μεταξά, Νικόλας Μίνογλου, Χριστίνα Μαρτίνη, Μαρία Λαλαούνη


Μελίσσα Μεταξά, Ιωάννα Σαλαμούρα, Χριστίνα Μαρτίνη, Μίνα Μπιράκου, Έλενα Γαλύφα, Μαίρη Συνατσάκη, Ευφροσύνη Πολυζώη

Οι προσκεκλημένοι, απόλαυσαν τη χαλαρή ατμόσφαιρα και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους δημιουργούς της Ancient Greek Sandals, αλλά και να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους σανδάλια πυρογραφημένα με το προσωπικό τους μονόγραμμα από τον Νικόλα Μίνογλου.

Ο Νικόλας Μίνογλου πυρογραφεί τα Ancient Greek Sandals


Χριστίνα Μαρτίνη, Μαρία Λαλαούνη

Αλέξης Μεταξάς, Μαρία Κόκκου

Ευφροσύνη Πολυζώη

Μαίρη Συνατσάκη, Μίνα Μπιράκου

Για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν, στην επιλογή των αρχικών προστέθηκε και μια μεγάλη γκάμα συμβόλων, όπως φυλακτά μάτια, ζωδιακά σύμβολα, γούρια, αρχαία σύμβολα αλλά και μοντέρνα εικονογράμματα, τα οποία έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση παγκοσμίως μέσα από αυτό το event και ενθουσίασαν το fashion-forward κοινό. 

Ιλεάνα Ισμυρίδη, Κέλλυ Σταυροπούλου, Φαίδρα Κατσάμπα


Ελένη Στασινοπούλου, Βάσω Παπαγιαννακοπούλου, Μελίσσα Μεταξά

Δημήτρης Τσακούμης Ζέτα Τσακούμη

«Η πυρο- γραφία αποτελούσε πάντα αγαπημένη τεχνική στα Ancient Greek Sandals, έτσι μας φάνηκε πολύ φυσικό να δώσουμε την ευκαιρία στους πελάτες μας να αποκτήσουν το προσωπικό τους ζευγάρι αυτό το καλοκαίρι, χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή αυτή μέθοδο», αναφέρει η Χριστίνα Μαρτίνη, ιδρύτρια της Ancient Greek Sandals.

Χρυσάνθη Κουρούπη- Κιτσινέλη, Ρεγγίνα Κουρή

Τα σανδάλια Ancient Greek Sandals διατίθενται σε όλα τα καταστήματα Free Shop (Ψυχικό, Κολωνάκι, Golden Hall, Μύκονος).

Panoulis photography

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v