OneZipper: οι ολόσωμες φόρμες που έγιναν hot τάση

Στο εξωτερικό τις αποκαλούν “onesies” και αποτελούν καυτή τάση. Ο λόγος για τις ολόσωμες φόρμες που κουμπώνουν με ένα φερμουάρ, από τον καβάλο ως το λαιμό και λατρεύουν άντρες, γυναίκες και παιδιά, από μπασκετμπολίστες, σκιέρς και σέρφερς μέχρι celebrities, όπως η Beyonce, αλλά και απλοί καθημερινοί fashionistas.


Αυτό το χαρακτηριστικό χάρισε στη OneZipper το όνομά της: ένα νεοσύστατο, αμιγώς ελληνικό brand, το οποίο έκανε πριν από λίγους μήνες την εμφάνισή του κι έχει αρχίσει να δημιουργεί αίσθηση χάρη στις unisex ολόσωμες αθλητικές φόρμες που είναι φτιαγμένες εξ’ολοκλήρου στην Ελλάδα, από μαλακό φούτερ άριστης ποιότητας, με μοντέρνα prints και εκπληκτική εφαρμογή.


Οι οικοδέσποινες της εκδήλωσης (από αριστερά δεξιόστροφα): Γιούλη Λαρά –Ιδρύτρια OneZipper, Δήμητρα Λαζαράτου, Ιόλη Φωτοπούλου –ιδιοκτήτρια Pop Up Store Kolonaki, Στελλίνα Παναγιωτοπούλου –Διευθύντρια OneZipper, Μάρθα Χατζηγιάννη –Ιδρύτρια Verve Juices, Μαρία Παπαθανασίου-Αρώνες

Η επίσημη γνωριμία της OneZipper με εκπροσώπους των media έγινε στο Pop Up Store Kolonaki, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στη φιλοσοφία των onesies και του wellness εν γένει, αφού η επίσης νεοσύστατη Verve Juices έδωσε το παρών με τους φρέσκους αποτοξινωτικούς χυμούς της! 



Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η εκδήλωση εξελίχθηκε σε ένα δυνατό happening, με επώνυμους φίλους από το χώρο του θεάματος και του αθλητισμού να προσέρχονται στο κατάστημα για να υποστηρίξουν το νέο αυτό εγχείρημα, καθώς η ιδέα της OneZipper ανήκει στη Γιούλη Λαρά, πρώην πολίστρια με την ομάδα της Βουλιαγμένης, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και ασημένια Ολυμπιονίκη στην Αθήνα το 2004. 


Στελλίνα Παναγιωτοπούλου, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Γκρέκας, Γιούλη Λαρά


Μαρία Παπαθανασίου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης


Κώστας Γκρέκας, Μαρία Μαρκέζη, Ιόλη Φωτοπούλου, Γιώργος Μανίκας, Γιούλη Λαρά



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v