Προτάσεις για το σπίτι από τη Zara home

Μπλε τόνοι του ωκεανού, ψάρια, κοράλλια και άλλα θαλάσσια όντα είναι η έμπνευση του πρώτου μέρους της κολεξιόν Zara Home για το καλοκαίρι 2015


Η σειρά Mare Nostrum ενώνει τα σημαντικότερα στοιχεία του θαλάσσιου κόσμου. Χλωρίδα και πανίδα της θάλασσας εμφανίζονται στα υφάσματα και τα αντικείμενα της κολεξιόν, σε τέλεια αρμονία με άλλα ναυτικά θέματα όπως ναυτικούς κόμπους και πλοία, δίνοντας μια πιο σοφιστικέ αίσθηση. 


Αυτός ο καλοκαιρινός κήπος (summer garden) έχει αέρα ρομαντισμού σε ένα ολικό look γεμάτο από λουλούδια, φύλλα και πεταλούδες.


Ο κήπος της Zara Home ανανεώνει τα κλασικά floral prints αυτή τη σεζόν. Φρούτα σε ζωντανά χρώματα εμφανίζονται, προσθέτοντας φρεσκάδα σε συνδυασμό με τον ρομαντισμό των ανθισμένων δέντρων της κερασιάς. 


Αυτή η κολεξιόν επαναφέρει τα κλασικά τυπώματα Toile de Jouy, ανανεωμένα σε τέσσερα εποχικά χρώματα: του βατόμουρου, της κολοκύθας, της μουστάρδας και το πράσινο. Τα σεντόνια έχουν συμπαγή χρώματα με γεωμετρικά κεντήματα και καμπύλα σχέδια που συνδυάζονται με αυτά τα τυπώματα, ενώ το total look έρχεται στην ολοκληρωμένη αισθητική με τα ίδια Toile de Jouy. Στα τραπεζομάντηλα και άλλα υφάσματα τραπεζαρίας, τα κεντήματα απεικονίζουν φρούτα και λουλούδια για ένα πιο φρέσκο look.






Καθαρά σχέδια και ουδέτεροι τόνοι συνδέουν τις παραδοσιακές με τις πιο μοντέρνες σειρές της κολεξιόν linen. Η σημασία των υλικών τονίζεται στη χρήση του φυσικού λινού σε συνδυασμό με το ποιοτικό βαμβάκι για να δημιουργήσει μια απαλή και ντελικάτη χρωματική παλέτα. Μια δόση φαντασίας προστίθεται στα έντονα κεντήματα και τα πλεκτά σχέδια. 




Η δουλειά του καλλιτέχνη Raoul Dufy, με έμπνευση από τα πολύχρωμα τοπία της Γαλλικής Ριβιέρας, δημιουργεί μια σειρά με ζωηρά χρώματα.  Στην capsule κολεξιόν παρουσιάζονται σχέδια μαξιλαριών εμπνευσμένα από αυτά τα τοπία και υφάσματα κουζίνας που μιμούνται τους τόνους του κεραμικού. Το χαρακτηριστικό μπλε azure και το πορτοκαλί δίνουν έναν τόνο ρετρό, που ανανεώνει το χρώμα και τη ζωντάνια της καλοκαιρινής διακόσμησης.


νέα κολεξιόν Hotel έρχεται αυτή τη σεζόν, στους τόνους του λευκού, μπεζ και κονιάκ. Ένα μίγμα τυπωμάτων και υφών, όπου το τελείωμα Damask συνδυάζεται με λαχούρια, ρίγες και άλλα γεωμετρικά σχέδια για να δημιουργήσει οπτικά εφέ καλαίσθητων αρχιτεκτονικών σχεδίων. Τα αντικείμενα της κολεξιόν φτιάχνονται από δέρμα και γυαλί με ασημί λεπτομέρειες.


Tα σχέδια του θαλάσσιου κόσμου, ζώα και φυτά, δημιουργούν ένα σκηνικό αθωότητας όπου γοργόνες, χταπόδια και αστερίες παίζουν ανάμεσα στα αφρισμένα κύματα.  Αυτή η κολεξιόν δημιουργεί μια σοφιστικέ αλλά χαλαρή ατμόσφαιρα: η πεμπτουσία Zara Home Kids.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v