Νέα λανσαρίσματα από την Μax Factor

Η Μax Factor παρουσιάζει το νέο, βελτιωμένο Facefinity Compact για ένα εκπληκτικό ματ φινίρισμα με μεγάλη διάρκεια.
Νέα λανσαρίσματα από την Μax Factor

Η Μax Factor παρουσιάζει το νέο, βελτιωμένο Facefinity Compact για ένα εκπληκτικό ματ φινίρισμα με μεγάλη διάρκεια.  Το Facefinity Compact ανταποκρίνεται σε τρεις διαφορετικές ανάγκες ομορφιάς, συνδυάζοντας το φινίρισμα μιας πούδρας, τη μεγάλη διάρκεια ενός foundation και τη δυνατότητα να επιτύχετε την κάλυψη που επιθυμείτε.


 
Με συστατικά που απορροφούν τη λιπαρότητα της επιδερμίδας, χρωστικές ουσίες ανθεκτικές στο νερό και μακράς διάρκειας σωματίδια, το Facefinity Compact χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ, προσφέροντας υψηλή κάλυψη που διαρκεί. Παράλληλα, ο δείκτης αντηλιακής προστασίας που περιέχει, έχει αυξηθεί από SPF 15 σε SPF 20, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για κάθε τύπο επιδερμίδας.


H Max Factor σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε φυσικό look στα φρύδια σας με το νέο Βrow Shaper και το Βrow Contouring Kit.



Τώρα, μπορείτε να δώσετε στα φρύδια σας το σχήμα που επιθυμείτε πιο εύκολα από ποτέ με το Brow Shaper μολύβι με τις δύο άκρες και το βουρτσάκι, ενώ παράλληλα μπορείτε να «γεμίσετε» και να τονίσετε τα φρύδια σας με το τεσσάρων αποχρώσεων Brow Contouring Kit.

Το Brow Shaper είναι ένα διπλής όψης μολύβι που προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της έντασης του χρώματος που επιθυμείτε και της ακρίβειας της εφαρμογής.

Το Brow Contouring Kit προσφέρει μια παλέτα τεσσάρων αποχρώσεων, που κυμαίνονται από πιο σκούρες έως πιο ανοιχτές, σχεδιασμένο για να δίνει σχήμα με εξαιρετική ακρίβεια και να προσθέτει βάθος στα φρύδια σε κάθε look.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v