Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Color your Moments από την Keratin Color και τη Ρούλα Ρέβη

Color your Moments από την Keratin Color και τη Ρούλα Ρέβη

Μια μοναδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Keratin Color για τα ΜΜΕ, με αφορμή τη καμπάνια επικοινωνίας «Color your Moments». Στο πλαίσιο της καμπάνιας παρουσιάστηκαν τα φωτογραφικά πορτραίτα που επιμελήθηκε η αγαπημένη φωτογράφος των επωνύμων Ρούλα Ρέβη και στα οποία πρωταγωνίστριες ήταν οι νικήτριες του διαγωνισμού και οι ambassadors.Τα πορτραίτα «Color your Moments», παρουσιάστηκαν σε μία εκδήλωση γεμάτη λάμψη στο φωτογραφικό Studio ATH, δίνοντας φως στο πρόσωπο της καθημερινής γυναίκας, αλλά και σε όλες τις στιγμές που χρωματίζουν τη ζωή μας και την κάνουν πιο όμορφη.

 Η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Head of Marketing & Trade Marketing Beauty Retail της Henkel και η Ρούλα Ρέβη υποδέχθηκαν τις προσκεκλημένες και συζήτησαν μαζί τους, για τις απαιτήσεις της καθημερινότητας αλλά και την ανάγκη που έχουμε ως γυναίκες να βρίσκουμε τις στιγμές που «χρωματίζουν» τη μέρα!

Επιπλέον, ενημέρωσαν για την Keratin Color, την 1η μόνιμη περιποιητική βαφή με κερατίνη σε 3 βήματα από τον Schwarzkopf, ένα άκρως γυναικείο brand που διαρκώς ανταποκρίνεται σε όλες τις σύγχρονες ανάγκες της καθημερινής γυναίκας, προσφέροντας βαθιά φροντίδα και περιποίηση, ενώ απευθύνεται σε αυτές μέσα από καμπάνιες και πρωτοβουλίες που τους ενδιαφέρουν. 

 

SPONSORED LINKS

"Αν θες να πεις στους ανθρώπους την αλήθεια, κάν’ τους να γελάσουν, αλλιώς θα σε σκοτώσουν."

Όσκαρ Ουάιλντ, Ιρλανδός συγγραφέας

  • 1864 - Το Ιωνικό κράτος ενώνεται με την Ελλάδα.

© 2002-2018 MEDIA2DAY