Νέα λανσαρίσματα:Jurlique, Dermacol & Υotuel

H Jurlique παρουσιάζει τη Herbal Recovery Advanced Day cream, τη νέα ισχυρή κρέμα ημέρας της βραβευμένης σειράς Herbal Recovery. Η Herbal Recovery Advanced Day Cream έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύει την επιδερμίδα από τα πρώτα σημάδια της γήρανσης.

Νέα λανσαρίσματα:Jurlique, Dermacol & Υotuel

Herbal Recovery Advanced Day Cream

H Jurlique παρουσιάζει τη Herbal Recovery Advanced  Day cream, τη νέα ισχυρή κρέμα ημέρας της βραβευμένης σειράς Herbal Recovery.



Η Herbal Recovery Advanced Day Cream έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύει την επιδερμίδα από τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από το μπουμπούκι του Ιαπωνικού Κέδρου και 18 ενεργά βοτανικά συστατικά  μεταξύ των οποίων η Βιόλα, η Στελλάρια και η Μολόχα, καταπολεμά την εμφάνιση των πρώτων σημαδιών της γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, θαμπή όψη και ξηρότητα.
Το αποτέλεσμα; Επιδερμίδα αναζωογονημένη, λεία και απαλή, γεμάτη νεανική λάμψη!

 
Dermacol Make-Up Cover

To θρυλικό foundation υψηλής κάλυψης Dermacol Make-Up Cover, έφτασε στην Ελλάδα! Το Dermacol Make-Up Cover αποτελεί το πρώτο foundation επαναστατικής κάλυψης στην Ευρώπη και ένα από τα πρώτα στον κόσμο. Η σύνθεσή του είναι υποαλλεργική και κλινικά ελεγμένη, χωρίς συντηρητικά και parabens, ενώ παράλληλα παρέχει αντηλιακή προστασία  και αδιάβροχη κάλυψη.bΧάρη στην υψηλή του συγκέντρωση σε χρωστικές (πάνω από 50%), το Dermacol Make-Up Cover, χαρίζει άψογη κάλυψη με ένα μεταξένιο και λείο φινίρισμα.



 Μια ελάχιστη ποσότητα είναι πραγματικά αρκετή για να καλύψει πλήρως τα ανεπιθύμητα σημάδια από το πρόσωπο όπως: μαύρους κύκλους, σημάδια ακμής, σπίλους, κηλίδες, μώλωπες, απώλεια μελάγχρωσης, τατουάζ και ευρυαγγείες.nΤο αποτέλεσμα; Αψεγάδιαστη, καθαρή και λαμπερή όψη χωρίς ίχνος ατέλειας!


ΥOTUEL breath

Τώρα, το λευκό χαμόγελο αποκτά ως σύμμαχό την «αναπνοή για φίλημα», χάρη στη νέα σειρά ΥOTUEL breath! Στην premium γκάμα προϊόντων στοματικής υγιεινής YOTUEL, προστίθεται το YOTUEL breath σπρέι και οι οδοντότσιχλες YOTUEL breath, προσφέροντας ακαταμάχητη αναπνοή.

YOTUEL breath σπρέι ~ Με μόλις 2 ψεκασμούς αποτελεί την ιδανική λύση για δροσερή αναπνοή στη στιγμή, καλύπτοντας τις οσμές που προκαλούνται από το κάπνισμα, την κατανάλωση αλκοόλ, τις τροφές καθώς και τις εξαντλητικές δίαιτες.



Χάρη στο έξτρα-παρθένο ελαιόλαδο και στα αιθέρια έλαια μέντας, προσφέρει αναπνοή για φίλημα ενώ παράλληλα περιέχει ξυλιτόλη που βοηθά στη μείωση της τερηδόνας. Σε ιδανικό μέγεθος για να το έχετε μαζί σας κάθε στιγμή της ημέρας, φρεσκάρει την αναπνοή σας, όπου και αν βρίσκεστε. 

Οδοντότσιχλες YOTUEL breath ~ Φροντίζοντας για την καλή στοματική υγιεινή ανάμεσα στα γεύματα, η οδοντότσιχλα YOTUEL breath, με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, φθόριο και ξυλιτόλη  καταπολεμά τα οξέα των τροφών που προκαλούν τερηδόνα. Παράλληλα, προσφέρει αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς χάρη στη γεύση μέντας!

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v