Με λένε Ευφροσύνη, ζω στην Αθήνα & είμαι δημοσιογράφος. Αγαπώ τη μόδα, τη διακόσμηση, τα ταξίδια, τη φωτογραφία, τα βιβλία. Με αυτό το blog θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις εικόνες, τις εμπειρίες, τις εμπνεύσεις, τις πληροφορίες, που μας βοηθούν να ανακαλύψουμε την όμορφη, τη σαγηνευτική πλευρά της ζωής.

ΑΠΟΨΕΙΣE-FRONTROWbeauty

Ανανεωμένη σειρά crème fraîche de beauté της Nuxe

Ανανεωμένη σειρά crème fraîche de beauté της Nuxe

Η NUXE παρουσίασε την ανανεωμένη σειρά Crème Fraiche, στη Life Galery, στην Εκάλη.

 

Παράλληλα δημιουργήσαμε το δικό μας Creme Fraiche γλυκό υπό την επίβλεψη του Γιώργου Τσούλη και απολαύσαμε ένα υπέροχο Nuxe menu.

Τα προϊόντα περιποίησης προσώπου Crème Fraîche® de Beauté ξεδιψούν άμεσα την επιδερμίδα χαρίζοντας 48ΩΡΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ. Οι νέες φόρμουλες των προϊόντων συνδυάζουν ιδανικά τις ιδιότητες από φυτικούς γαλακτώδεις χυμούς με ένα high-tech εκχύλισμα από φύκη, δημιουργώντας μια διαφορετική προσέγγιση στην αποτελεσματική ενυδάτωση της επιδερμίδας και εξασφαλίζοντας μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης. Ασπίδα προστασία από τη ρύπανση, όπως αποδείχτηκε από πραγματική μελέτη σε αστικό περιβάλλον.

Η NUXE σε συνεργασία με ανεξάρτητο εργαστήριο, διεξήγαγε μελέτη σε συνθήκες κανονικής ζωής, μέσα στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια μιας καλοκαιρινής ημέρας με υψηλά επίπεδα ρύπανσης. Από τη μελέτη προέκυψε ότι η Crème Fraiche, χαρίζει 4πλη προστασία από τη ρύπανση.


SPONSORED LINKS

"Αυτούς που αγαπάμε μπορούμε να τους μισήσουμε. Οι άλλοι μας είναι αδιάφοροι."

Χένρι Ντ. Θορω

  • 1859 - Εκδίδεται στην Αγγλία το έργο του Κάρολου Δαρβίνου η "Προέλευση των Ειδών".
    1969 - Επιστροφή (προσθαλάσσωση) της αποστολής «Απόλλων 12» από τη Σελήνη.
    1992 - Στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας αεροπλάνο που εκτελούσε εσωτερική πτήση συντρίβεται προκαλώντας τον θάνατο και των 141 επιβαινόντων.

© 2002-2017 MEDIA2DAY