ΚΟΡΡΕΣ ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ Foundation & Concealer 

H βραβευμένη, best-selling συλλογή αντιγήρανσης Μαύρη Πεύκη επεκτείνεται στο μακιγιάζ - δύο νέα προηγμένα προϊόντα με ισχυρή δράση και μοναδικές ιδιότητες για τέλειο αποτέλεσμα στη λάμψη και στην αντιγήρανση.
ΚΟΡΡΕΣ ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ Foundation & Concealer

Με την υπόσχεση σύσφιγξης, ανόρθωσης και λάμψης, τα νέα Μαύρη Πεύκη Foundation και Concealer χαρίζουν στις ώριμες επιδερμίδες ένα αψεγάδιαστο, φυσικά φωτεινό αποτέλεσμα, καθώς αναστρέφουν τα σημάδια γήρανσης. Προϊόντα που αντλούν δύναμη από τη Μαύρη Πεύκη - ένα δέντρο που έχει επιβιώσει στους αιώνες, ξεπερνώντας αλώβητο ακόμα και την εποχή των παγετώνων. Μία σειρά μακιγιάζ που συνδυάζει τη στοχευμένη αντιοξειδωτική δράση από τις πολυφαινόλες του δέντρου με προηγμένη τεχνολογία για το πιο φυσικό, λαμπερό τελείωμα - ένα διακριτικό φιλμ που παραμένει αναλλοίωτο, χωρίς να σπάει, για τουλάχιστον 8 ώρες.


ΚΟΡΡΕΣ ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ FOUNDATION -  ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΣΥΣΦΙΓΞΗ & ΛΑΜΨΗ



Καινοτόμο υγρό make-up, βασισμένο στις ευεργετικές ιδιότητες της Μαύρης Πεύκης, προσφέρει σύσφιγξη, ανόρθωση και λάμψη, ενώ προσαρμόζεται ιδανικά στην επιδερμίδα για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Η ανάλαφρη σύνθεσή του με μικροσφαιρίδια χρώματος ενυδατικής επικάλυψης λειαίνει λεπτές γραμμές, ρυτίδες, πόρους και ατέλειες, χαρίζοντας λαμπερή και νεανική όψη. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης, έλαιο Argan και εκχύλισμα Σταφυλιού, προσφέρει ενυδάτωση και βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.


ΚΟΡΡΕΣ ΜΑΥΡΗ ΠΕΥΚΗ CONCEALER - ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Concealer μακράς διάρκειας με κρεμώδη υφή, βασισμένο στις ευεργετικές ιδιότητες της Μαύρης Πεύκης, που προσφέρει ανόρθωση, λάμψη και αντιρυτιδική δράση. Παράλληλα, καλύπτει μαύρους κύκλους και ατέλειες, εξασφαλίζοντας αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ιριδίζουσας αντανάκλασης φωτός, η επιδερμίδα φαίνεται λεία, φυσικά λαμπερή και νεανική από την πρώτη κιόλας χρήση. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Μαύρης Πεύκης, υαλουρονικό οξύ, εκχύλισμα από βλαστοκύτταρα Βατόμουρου και σύμπλεγμα πολυπεπτιδίων, βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, μειώνοντας την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v