PURE GREEK OLIVE από την ΚΟΡΡΕΣ

Η νέα συλλογή σώματος της ΚΟΡΡΕΣ, εξυμνεί το ιερό δένδρο-σύμβολο της Ελλάδας. Αξιοποιεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τιμώντας την παγκόσμια φήμη του, την ανώτερη ποιότητα, τη μοναδικότητα της δράσης του.
PURE GREEK OLIVE από την ΚΟΡΡΕΣ

Η νέα συλλογή σώματος της ΚΟΡΡΕΣ, εξυμνεί το ιερό δένδρο-σύμβολο της Ελλάδας. Αξιοποιεί το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τιμώντας την παγκόσμια φήμη του, την ανώτερη ποιότητα, τη μοναδικότητα της δράσης του. Προσθέτει το παραδοσιακό αυτό φυσικό συστατικό, με ισχυρό συμβολισμό και αδιαμφισβήτητη ευεργετική δράση, στην εκτενή λίστα των εγχώριων βοτάνων και φυτών που η μάρκα αξιοποιεί στις καλλυντικές συνθέσεις της και ταξιδεύει σε περισσότερες από 30 χώρες διεθνώς. Με σημείο αναφοράς τους διάσημους κρητικούς ασημο-πράσινους ελαιώνες, το βιολογικό εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών Ε & K  και αντιοξειδωτικών, κατατάσσεται στις κορυφαίες ποιότητες παγκοσμίως. Στη νέα συλλογή, PURE GREEK OLIVE συνδυάζεται με το τονωτικό εκχύλισμα ΚΟΡΡΕΣ από φύλλα κρητικής Ελιάς, διαμορφώνοντας ένα θρεπτικό, αντιοξειδωτικό, καταπραϋντικό και ενυδατικό φυσικό καλλυντικό μείγμα.

Η νέα σειρά σώματος εισάγει, επίσης, το νέο αντιγηραντικό Λάδι Σώματος στην καθημερινή φροντίδα -ξηρό λάδι που ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας.



Αφρόλουτρο, Body Balsam, Body Milk, Body Scrub, Κρέμα Χεριών, αλλά και το παραδοσιακό, αγνό πράσινο σαπούνι με 100% φυσική σαπωνόμαζα από Ελαιόλαδο, συμπληρώνουν τις νέες επιλογές περιποίησης σώματος PURE GREEK OLIVE.






Προϊόντα που θυμίζουν ακόμα πιο έντονα το τοπικό στοιχείο, καθώς αρωματίζονται με νότες φρέσκες, καθαρές, «ευγενικές» από Άνθη Ελιάς, Περγαμόντο, Μέλι, Λουίζα ή Κέδρο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v