Bee Radiant από την Apivita

Στον υπέροχο, ζεστό χώρο της Apivita στο Κολωνάκι, στο The Apivita Experience Store, έγινε πριν λίγες ημέρες η παρουσίαση της νέας σειράς περιποίησης προσώπου και ματιών BEE RADIANT, καθώς και της σειράς face masks & scrubs σε νέα premium συσκευασία των 50ml.




Σοφία Κουτσιανά 

Η BEE RADIANT αποτελεί μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου και ματιών με φυσική σύνθεση που αγγίζει το 99%. Δίνει την απάντηση στην αναζήτηση της λάμψης και στην πρόληψη των ρυτίδων, καθώς θέτει σε λειτουργία τους μηχανισμούς των βαθύτερων στρωμάτων της επιδερμίδας, δηλαδή των δομικών της λίθων. 


Αναστρέφει τις διεργασίες γήρανσης, αντιμετωπίζει και προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων, αποκαθιστά τη λάμψη, ενώ παράλληλα προσφέρει λεία, βελούδινη και πιο νεανική υφή στην επιδερμίδα. Περιλαμβάνει βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού που ενισχύουν τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης, και κρόκο χρύσανθο που συμβάλλει στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των ρυτίδων. Η περιποίηση που προσφέρει είναι ολιστική καθώς βελτιώνει και αναζωογονεί τη διάθεση, χάρη στα αιθέρια έλαια που περιέχει αλλά και στο ευχάριστο κιτρώδες άρωμά της. 


Η σειρά BEE RADIANT περιλαμβάνει τρία προϊόντα, την Κρέμα Αντιγήρανσης & Λάμψης με Ελαφριά Υφή, την Κρέμα Αντιγήρανσης & Λάμψης με Πλούσια Υφή και την Κρέμα Ματιών Αντιγήρανσης & Λάμψης.



Άννα Φώσκολου, Μαρία Παμπουκίδη



Οι μάσκες ομορφιάς αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στην ιστορία της APIVITΑ, καθώς είναι συνώνυμες της καινοτομίας και της επιτυχίας.


Σήμερα η APIVITA, η εταιρεία που καθιέρωσε τις μάσκες ως το απόλυτο Beauty Must στην περιποίηση προσώπου, παρουσιάζει τη σειρά face masks & scrubs σε ΝΕΑ premium συσκευασία των 50ml, με ποσοστά φυσικότητας έως και 97%. Η σειρά face masks & scrubs αποτελείται από εννέα μάσκες και scrubs, που καλύπτουν άρτια τις ανάγκες της επιδερμίδας σε τρεις βασικούς άξονες: της απολέπισης, του καθαρισμού και της θρέψης.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v