Το φθινοπωρινό μακιγιάζ του Giorgio Armani βήμα βήμα

Tο βλέμμα για τον Giorgio Armani είναι πάντα γεμάτο μυστήριο. Με τη συλλογή “Fade to Grey”, γίνεται βαθύ και μαγνητίζει. H Linda Cantello, International Makeup Artist Giorgio Armani εξηγεί:  “Πιστεύω ότι το καλύτερο μακιγιάζ, εκείνο που κολακεύει περισσότερο, είναι το μακιγιάζ που δεν μπορείς να το δεις. Είναι πιο εντυπωσιακό όταν έχει εκείνη την ελαφρώς «φορεμένη» αίσθηση. Είναι όλα τόσο εύκολα στην εφαρμογή, καθένας μπορεί να τα φορέσει”. 



Μάτια με απαλά χρώματα, ένα Armani look με έμφαση στα φρύδια, τις γκρι αποχρώσεις στα μάτια και τα έντονα χρώματα στα χείλη. Το βλέμμα για τον Giorgio Armani είναι πάντα γεμάτο μυστήριο.  Με τη συλλογή “Fade to Grey”, γίνεται βαθύ και μαγνητίζει. Πρόκειται για ένα κομψό και διακριτικό look ιδανικό για το φετινό φθινόπωρο. Ο Emerson O’keefe, Expert Face Designer, μεταφράζει το look και μας εξηγεί βήμα-βήμα πως θα το πετύχουμε.


ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η σωστή προετοιμασία με προϊόντα περιποίησης προσώπου, είναι απαραίτητη για την «αψεγάδιαστη επιδερμίδα» Giorgio Armani. 


Στα μάτια και το πρόσωπο, χρησιμοποιήσαμε τη σειρά Crema Nera extrema, ό,τι καλύτερο και  πολυτελέστερο έχει να προσφέρει ο Giorgio Armani στην περιποίηση, με άμεσα ορατά αποτελέσματα λάμψης, αναζωογόνησης και ολική αντιγήρανση. 


Αναμείξαμε το Maestro Fusion Makeup Ν.06 μαζί με το Fluid Sheer Ν.05 για μια πιο λαμπερή, άνετη και τελειοποιημένη επιδερμίδα, χωρίς εφέ μάσκας. Για καλύτερη εφαρμογή, μπορούμε να το απλώσουμε με τα δάχτυλα μας πάνω στο πρόσωπο. Η τέλεια επιδερμίδα Giorgio Armani είναι αυτή που θέλουμε να την βλέπουμε, να την αγγίζουμε και να την αισθανόμαστε. 


Αρχικά, εφαρμόσαμε στην περιοχή των ματιών το Master Corrector N.02, για να εξουδετερωθούν οι φυσικές δυσχρωμίες των ματιών. Έπειτα χρησιμοποιήσαμε το concealer Maestro Eraser N.04 για κάλυψη και φωτεινότητα και τέλος το High Precision Retouch N.03 για φωτεινότητα. Για ξεχωριστή λάμψη και ξεκούραστη όψη μπορούμε να το εφαρμόσουμε στην εσωτερική γωνία του ματιού, στο πτερύγιο της μύτης και στο σημείο ανάμεσα στο άνω χείλος και τη μύτη.


Τοποθετήσαμε μια μικρή ποσότητα Fluid Sheer Ν.05 στα ζυγωματικά, για ακαταμάχητη λάμψη και ανάδειξη των ζυγωματικών.  Για ρουζ χρησιμοποιήσαμε τη νέα απόχρωση Cheek Fabric N.503 Daybreak.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ 


Η παλέτα Organica διπλές σκιές ματιών, το τέλειο χρώμα στην τέλεια υφή για να ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις και όλα τα μακιγιάζ ματιών. Το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από τη Μεσογειακή «οστρακόδερμη» πέτρα, ένα αποκλειστικό μαρμάρινο δίδυμο από οργανικές μικροπέρλες και nude αποχρώσεις ματιών. Μία αρμονία που ταιριάζει με τα πάντα, χρώματα με 12ωρη διάρκεια (Τεχνολογία Micro-pearl) και χωρίς αίσθηση μακιγιάζ. Εφαρμόσαμε την organica με το μεγάλο πινέλο σκιάς και πριν την εφαρμόσουμε στο βλέφαρο, αναμείξαμε τις αποχρώσεις της παλέτας στο πίσω μέρος του χεριού. 


Την εφαρμόσαμε στα μάτια με σαρωτικές κινήσεις κατά μήκος του κινητού βλεφάρου, των εξωτερικών γωνιών και κάτω από τα μάτια και στη συνέχεια κάναμε blend με το πινέλο Large Contour Eye Brush, με κατεύθυνση προς τους κροτάφους. Χρησιμοποιήσαμε μόνο την nude απόχρωση για να φωτίσουμε το κόκκαλο του φρυδιού. Εφαρμόσαμε το Eyes To Kill Liner N.03 κατά μήκος της πάνω γραμμής των βλεφαρίδων, για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 


Τελειοποιήσαμε το μακιγιάζ ματιών, με το mascara Eyes To Kill Excess για ακαταμάχητες, πλούσιες και έντονο μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες. 

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΧΕΙΛΙΩΝ 


Στα χείλη εφαρμόσαμε με το πινέλο των χειλιών το Rouge D’Armani Sheer N.624 για λάμψη με διάρκεια.





Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v