Το φθινοπωρινό beauty look του οίκου G. Armani

“Πιστεύω ότι το καλύτερο μακιγιάζ, εκείνο που κολακεύει περισσότερο, είναι το μακιγιάζ που δεν μπορείς να το δεις. Είναι πιο εντυπωσιακό όταν έχει εκείνη την ελαφρώς «φορεμένη» αίσθηση. Μάτια με απαλά χρώματα, ένα Armani look με έμφαση στα φρύδια, τα γκρίζα μάτια και τα ήπια χρώματα στα χείλη. Είναι όλα τόσο εύκολα στην εφαρμογή, καθένας μπορεί να τα φορέσει”, εξηγεί η Linda Cantello, International Makeup Artist Giorgio Armani.

Η παλέτα για τα μάτια “Fade to Grey” στηρίζεται σε ένα κομψό παιχνίδι αντιθέσεων για να τονίσει τα μάτια. Ένα εκπληκτικό χρωματικό δίδυμο που περιλαμβάνει λαμπυρίζον μαύρο και διακριτικές χρυσές, nude αποχρώσεις για να τονίσει και να μεγαλώσει τα μάτια. Η κρεμώδης υφή που απλώνεται εύκολα, μπορεί να προσαρμοστεί ώστε το make-up look να προσαρμοστεί στις ανάγκες του κάθε προσώπου. Το αποτέλεσμα είναι διακριτικό και απαλό ή πιο έντονο, αλλά πάντα διάφανο και φωτεινό με διάρκεια.



Eyes to Kill, τα μάτια στο προσκήνιο

Tο βλέμμα για τον Giorgio Armani είναι πάντα γεμάτο μυστήριο. Με τη συλλογή “Fade to Grey”, γίνεται βαθύ και μαγνητίζει.Τα Eyes to Kill Liner περιγράφουν τα μάτια και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό look που χαρακτηρίζεται από τις ακατέργαστες, απατηλές, λαμπυρίζουσες αποχρώσεις που διαθέτουν ένταση με διάρκεια. Κάθε ένα από τα γκριζό-μοβ, μπρονζέ, ροζ-χρυσό και γκρι-πράσινο liner μπορεί να δουλευτεί ώστε να δημιουργηθούν διαφορετικά επίπεδα έντασης, προσφέροντας στο μάτι ακόμα περισσότερο βάθος. Τα χρώματα μπορούν μάλιστα να συνδυαστούν, ώστε να δημιουργήσουν μοναδικές αποχρώσεις.



Cheek Fabric, το άγγιγμα υγιούς λάμψης

To Cheek Fabric προσθέτει μια πινελιά βερικοκί χρώματος στα ζυγωματικά , χαρίζοντάς λίγο περισσότερο φως στην σαν πορσελάνη επιδερμίδα.



Rouge d’ Armani Sheers, χείλη τόσο υπέροχα που θέλεις να τα φας

Τα χείλη τονίζονται διακριτικά με πολύτιμες αποχρώσεις. Το τελικό αποτέλεσμα διάφανο και φωτεινό κάνει τα χείλη να μοιάζουν σαν «δαγκωμένα», φυσικά αλλά και σοφιστικέ. H σύνθεση περιέχει το ‘Color Shine Moisture Polymer’ ένα συστατικό το οποίο παρακρατεί διπλάσιο όγκο νερού, ενισχύει τη φωτεινότητα του χρώματος και διασφαλίζει την υγρασία στα χείλη για πάνω από 8 ώρες! Δύο νέες αποχρώσεις λανσάρονται για το νέο look.




Η συλλογή βερνικιών που λανσάρεται αυτόν τον χειμώνα περιλαμβάνει χρώματα εμπνευσμένα από τα κομψά υφάσματα των συλλογών Giorgio Armani. Με υφή μεταξύ μεταξιού και βελούδου, ματ, αλλά και σατινέ, τα νύχια στολίζονται με σπάνιες, απαλές, ιριδίζουσες αποχρώσεις του καφέ, του μοβ, του γκρι και του μπρονζέ που αλλάζουν ανάλογα με το φως. Σε μορφή gel, το υγρό βερνίκι δεν στάζει κατά την εφαρμογή. Αυτό το χαρακτηριστικό το καθιστά πιο εύκολο στη χρήση. Καθώς στεγνώνει σταθεροποιείται πιο γρήγορα δημιουργώντας τέλειο αποτέλεσμα.




H φθινοπωρινή συλλογή Giorgio Armani “Fade to Grey” παίζει με τις ιριδίζουσες αποχρώσεις που διαρκώς αλλάζουν, δίνοντας έμφαση στα μάτια και στον κομψό τονισμό των χειλιών.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v